úterý 24. ledna 2017

Komíny vacovský

Vyrábíme kouřovody k odvodu spalin od spotřebičů. Provádíme frézování komínů a. Zajišťujeme frézování komínů a vložkování. Dodáváme a montujeme betonové lehčené komíny třívrstvé stavebnicové BLK – KLASIK s korozivzdornou výstrojí a tepelnou izolací jsou. Prodáváme a montujeme krbové.

Právní forma: společnost s ručením omezeným. Nerezové komíny a keramické komíny obsahují pouze certifikované. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob.


Nabídky volných pracovních míst VK. Výroba, prodej, montáž: - plastová a hliníková okna i dveře - komíny a komínové vložky Vzorková prodejna v sídle firmy. Montujeme krbové vložky a krbová kamna. Výroba hliníkových vložek pro komíny, příslušenství pro stavbu fasádních komínů, vložkování komínů, výroba plastových a.

Pardubickém kraji jsme jedinými prodejci těchto komínů. Popis činnosti: Výroba, prodej a montáž komínových systému, stavebnicový komín BLK, fasádní komíny, komínové vložky pevné a. Každé těleso by mělo mít svůj vlastní komín, respektive vlastní průduch v komínovém tělese. VACOVSKÝ Karel je členem profesního spolku. Dvouprůduchový komín umožňuje připojení jak. Výroba a prodej: betonové lehčené komíny - BLK, fasádní komíny, komínové vložky Al a nerez, ohebné (Klasik, Flex) a pevné, krbová kamna, krbové vložky.


Systémový komín pro odvod spalin od spotřebiče pevných paliv musí kromě obvyklých. Při stavbě je důležitá nejen kvalita a vzhled komína, ale i způsob vytápění. Viadrus logo Kotle - kamna - radiátory - litina. V součastnosti se zaměřujeme na vložkování komínů, frézování komínů . Klatovy-Luby) - Výroba, prodej a montáž. Největší montážní firma kompozitních.


Konstrukční materiály - KVH profily. KAMNA, KRBY, KRBOVÉ VLOŽKY. Stavby nových komínů, sanace - vložkování komínů, prohlídky komínů kamerou, zkoušky komínů.

Komíny, komínové systémy, kouřovody, plastová okna a okenní systémy, krby a krbová kamna - výroba. Společné komíny BLK jsou určené pro odvod spalin od uzavřených plynových spotřebičů v provedení C. Pro nově budované případně rekonstruované bytové. Výroba a prodej komínových systémů - komínové vložky pevné a ohebné, fasádní a volně stojící komíny, stavebnicový komín BLK, příslušenství. Komíny a komínové vložky - Plzeňský kraj(záznamov). Katalóg Obchody a veľkoobchod. Komíny a komínové vložky - Česká republika(záznamov). Vacovský group pro Prahu a Střední Čechy.


Firma predáva komíny Tuma Therm a komínové systémy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky