pondělí 23. ledna 2017

Odvlhčovač do auta

ROAD STAR Pohlcovač vlhkosti do auta (ks). Foggystop je inovativní produkt americké firmy SIGNUS Technology Corp. Inovativní odvlhčovač, který funguje až roky.


Funguje na základě fyzikálních zákonů a svými hygroskopickými vlastnostmi udržuje vlhkost vzduchu v autě. Pomocník se zamlženými a orosenými okny v autě, karavanu či lodi.

FOGGYSTOP je pohlcovač vlhkosti, který zabraňuje mlžení a zamrzání skel auta úpravou vlhkosti vzduchu pod rosný bod. Odvlhčovač vzduchu v autě odstraňuje. FoggyStop udržuje vlhkost vzduchu v autě pod rosným bodem a tak k. Vysoce účinný odvlhčovač do auta. Zabraňuje zamlžení oken a tvorbě námrazy na skle.


Díky tomu nedochází k zamlžování oken, což má. FOGGYSTOP JE pohlcovač vlhkosti, which zabraňuje zahmlievaniu zamŕzaniu skiel auta úpravou vlhkosti vzduchu pod rosny bod.

Díky nenápadné antracitově černé barvě vhodně zapadá do vnitřního vybavení vozu. Přírodní absorbční granulát je velmi savý. Sáček se skládá z flísové horní. FoggyStop je inovativní produkt americké firmy SIGNUS Technology Corp. Již žádné hadříky, škrabky nebo spreje.


Manžel koupil do auta takové pytlicky s kuličkami, které absorbují vlhkost. Taky se dá udělat domácí odvlhčovač - ze savé látky vyrobit pytlík, do něj dát rýži- ta. Trápí vás neustále zamrzání a mlžení oken ve vašem automobilu? Super účinný odvlhčovač od firmy ThoMar, absorbuje až 8mililitrů vlhkosti!


S přírodním granulátem byl vyvinutý speciálně pro. Vhodná i do jiných běžně dostupných. Pohlcovač pary - do auta : pomocou pohlcovača pary môžete úspešne bojovať proti vlhkosti a pare v automobile, prívese alebo na lodi opätovné použitie? LANAFORM Dehumidifier S- odvlhčovač. Pak stačí vložit odvlhčovač do mikrovlnné trouby a zahřívat ho výkonem okolo 6W po.


Opakovaně použitelný odvlhčovač vzduchu do auta PINGI LV2-A350.

Dizajnový odvlhčovač vzduchu do interiéru áut. FoggyStop automaticky udržuje vlhkost vzduchu v autě pod rosným bodem a tak. Je přírodní, netoxický, nehořlaví, chemicky vysoce inertní a byl testován státní zkušebnou.


Vlhkost si do sebe natáhne jako magnet. Jeho decentní černě-antracitová barva dokonale padne do interiéru auta. Zásobník přírodního granulátu je velmi savý. Váš internetový obchodní dům. Pod civilizačními chorobami si asi představíte něco jiného než alergie, ale řadit je do seznamu častých nepříjemností můžete taky. Pochopil jsem to dobře, že.


Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Mobilní odvlhčovač vzduchu Sinclair CFO - 20N.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky