čtvrtek 26. ledna 2017

Jímkový termostat

JTC jímkový termostat 0-90°C. Jímkový termostat s viditelnou vnější stupnicí montovaný do jímky. Jednoduchý provoz s pomocí velkého ručního číselníku. Provozní zakrytovaný termostat s jímkou určený pro montáž do návarku.


Jímkový stonkový termostat s ovládacím kolečkem, rozsah 0-90°C, vč. Jímka je opatřena vnějším závitem G½“, který se.

REGULUJEME NEJLEVNĚJI MODEL AT10J je jímkový termostat s volně nastavitelnou teplotou termostat lze regulovat v rozmezí 0-90°C termostat má přepínací. Termostat K373Y0je určen pro použití v kotelnách. Je navržen k montáži do jímek. Jedná se o zařízení s automatickým provozem.


Bezpečnostní jímkový termostat IMT JTC s nast. Mechanické provedení umožňuje montáž do jímky, jako příložný termostat, nebo. Typ aplikace, termostat s jímkou.


Funkce termostatu, vnitřní nastavení teploty, vnitřní nulování.

Rozsah teplotního nastavení, 20. C - termostat má přepínací kontakt a lze jej využít na vytápěcí i chladící systémy. Digitální prostorový termostat, instalace do stěny s použitím krabice K4- připojení na sběrnici.


Bimetalový jímkový havarijní termostat. SALUS TC AT10J jímkový termostat. Popis TC AT10J jímkový termostat. Teplotní rozsah 0°C – 90°C.


Provozní termostat, obvykle slouží ke spínání oběhového čerpadla podle nastavené teploty. Tento e-shop používá cookies. Pro správné fungování, personalizaci obsahu a reklam, analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie.


P Dvojitý jímkový termostat. Regulace a signalizace teplot s možností uchycení regulátoru přímo v místě měřené teploty pomocí jímky, která je součástí regulátoru. ASKO TUBE LW - mosazné jímky pro instalaci snímacích prvků termostatů IVAR. Maximální provozní teplota 1°C, PN 10.


Stonkový termostat lze nasadit jako standardní jímkový termostat do potrubí případně do vzduchotechnického kanálu. Vhodné jímky lze vybrat dle aplikace. NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ - Ostatní - Jímky termostatů a pojistek.


Detailní popis jímka termostatová TH 164.

Délka jímky (včetně závitu, vnoření): 1mm. Jímka do bojleru pro termostat TH1Délka jímky (bez závitu): mm. Kapilárový termostat s ochrannou jímkou nebo bez ní.


Možno použít jako dvojitý termostat, např. Zakrytované termostaty jsou určeny k použití tam, kde hraje roli vzhle případně je zapotřebí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky