úterý 24. ledna 2017

Haas sohn empoli

Použitelný výkon do topných těles, kW. Vodní obsah výměníku, l. Maximální pracovní přetlak, MPa. Krbová kamna s výkonem 6–kW. Kamna jsou vybavena horním kouřovodem o průměru 1mm.

Kachlová kamna s teplovodním výměníkem jsou vhodná pro připojení do topných těles nebo. Palivo kusové dřevo, ekobrikety, uhelné brikety. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení. Napojení do komínu je horní a zadní o průměru 1mm. Ohniště je vyloženo vermeculitem, který. V případě použití zadního vývodu lze dokoupit krycí víčko za cenu 2Kč s. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Haas Sohn Empoli - Parametry. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Při koupi tohoto výrobku dostanete slevový kód na nákup v našem obchodě v hodnotě 1. Slevu lze odečíst již při tomto nákupu. Krbové kachle s výmenníkom a dochladzovacou slučkou. Obklad z pravých pálených kachlíc. Automatická ochrana proti prehriatiu pri výpadku el.


Externí přívod vzduchu a vychlazovací smyčkou. Technické specifikace: Jmenovitý výkon: - 1kW. Vytápěný prostor: - 2m3. Regulovatelný výkon - kW, účinnost spalování, na výběr z několika barevných provedení. Teplovzdušno - sálavá piecka, dvojstupňové spaľovanie, možnosť náteru. Jsou schopna vytopit prostor o. Vývod kouřovodu, vrchní, zadní, O 150.


Minimální tah komína, Pa.

Akumulačné teplovzdušné krbové kachle Empoli - v kachľovom farebnom prevedení zelená. HAAS SOHN Empoli karamel najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Terciální spalování, šamotová výstelka topeniště, volitelné napojení kouřovodu, možnost nátěru. Akumulační teplovzdušné krbová kamna Empoli - v kachlových barevném provedení zelená, hnědá,karamel a bordó.


Dvoustupňové spalování, vnitřní. Dvojstupňové spaľovanie, vnútorná výstelka šamot, oplach skla proti usadzovaniu nečistôt pri použití doporučeného paliva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky