pátek 27. ledna 2017

Elektrické topné patrony

Elektrické topné patrony se vyznačují vysokým výkonem vzhledem ke svým rozměrům. Uplatňují se při ohřevu masivních materiálů - forem, jaderníků, svářecích. Elektrická topná tělesa od firmy Regulus jsou určena pro ohřev vody pro domácnost nebo pro ohřev otopné kapaliny v topném systému. Topné patrony jsou certifikovány dle UL.


Specializujeme se na výrobu a dodávky elektrických topných těles.

Námi dodávané topné patrony a tělesa jsou vhodná pro různá odvětví průmyslu, např. Jedná se o topná tělesa válcového tvaru. Opláštěním patrony je mosazná trubka požadovaného průměru.


Vyrábíme a dodáváme topná tělesa a topné patrony na míru v maximální. Je netoxická, elektricky vodivá, odolná vůči alkalickým roztokům a kyselinám. Topná patrona je těleso (rezistor) určené do těžkých průmyslových podmínek a pracující s. OVENTROP- Prodloužení pro elektrické topné patrony Prodloužení připojení pro průchod izolací k instalace vytápění.

Materiál: mosaz Horní plochy: bez povrcho. Jako dalším vývojovým stupněm topných patron s mosazným a. Vysokovýkonná topná patrona je kvalitním produktem. V katalogu nemáme podrobnější informace o Elektrická topná patrona 600W. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tradeko - elektrická topná tyč s. Pro kontaktní ohřev pevných těles slouží tištěná topná tělesa, topné patrony a topné pásy. GR Jiří Rumler - výroba a servis elektrických pecí. Výkon elektrického topného tělesa se volí v závislosti na tepelném výkonu radiátoru.


V technických údajích každého radiátoru je uveden maximální. Výměníky tepla, ventilátory, kompresory a. Ostatní topná tělesa jsou náhradní díly pro ponorné ohřívače, fritézy, grily, konvektomaty. Nabízíme tyče s ovládáním, ať už časovým spínačem, ručně ovládáné nebo. Většinu otopných žebříků lze dodatečne vybavit elektrickou topnou patronou. Topení je pak zapojeno například jen na elektrickou topnou tyč a nebo lze systém.

Termostat topné patrony zabraňuje a přehřátí radiátoru, intenzitu vytápění je. TOPNÉ PATRONY - základní provedení. Vyžadují uložení v přesném otvoru. Dohřev akumulační nádoby je řešen topnou elektrickou patronou a nově instalovaným kombinovaným kotlem na dřevo a pelety Atmos DC SP. Veškerá elektrická topná tělesa jsou ve společnosti ELEKTRON-ETTO, s. Jsme tradičním českým výrobcem elektrických topných těles.


Vyrábí a prodává elektrická topná tělesa pro všechny oblasti použití. Všechna trubková otopná tělesa KORALUX, která jsou připojena na otopnou teplovodní soustavu, lze doplnit elektrickým topným tělesem bez integrovaného. V současné době nabízíme rozšířenou ucelenou řadu typů topných patron včetně. Průmyslové vyhřívání - prodejce elektrických topných těles a kvalitních. Nabízíme topné těleso pro elektrokotel, náhradní topná tělesa pro elektrokotle. Zásobníky nejsou standardně dodávány s elektrickou topnou patronu. Topnou patronu je možné objednat jako příslušenství (viz soupis modelů nahoře). Té lze dosáhnout jen inovovanými elektrickými topnými tělesy, neboť dosud používané el.


Kvalitní topná tělesa s vysokou spolehlivostí od Acim-Jouanin, největšího evropského. Náhradou světlých plynových infrazářičů elektrickými, z produkce. Usměrněný odvod horké vody: topná voda se v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky