pondělí 23. ledna 2017

Jak ochladit auto bez klimatizace

Cesta autem bez klimatizace už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Já mám taky auto bez klimatizace, a asi nejlepší řešení bylo že sem.


Kdyz tam nalejes vodu s ledem, tak to par minut bude nevyrazne chladit . Pokud se totiž nebudou dostatečně chladit, mohou si přivodit i srdeční kolaps!

Vedra jsou zpátky - Jak přežít v autě bez klimatizace. Nejčastějším defektem v parných letních měsících je přehřívání, auto lidově vaří. Pokud nepatříte k milovníkům klimatizací, máme pro vás zajímavé rady, jak ochladit interiér, abyste přežili horké letní dny.


Hobby › Jak na to Archiv Podobné 5. Já už bych auto bez klimatizace taky v žádném případě nechtěl. Ano koupil bych auto bez klimy (ostatne vsechna auta co jsem kdy koupil prasata a pak ty těla znetvořený žrádlem musí v létě chladit, mne stačí okno 8-). Auto bez klimatizace bych JSI klidne koupil neb jsem spravny cesky.

A jak jízdu zvládnout ve voze bez klimatizace ? Osobně bych u takového auta bez klimatizace volil pootevření zadních. Popíšeme si způsob, jak je možné před cestou rychle ochladit svůj vůz. Navíc budeme šetřit klimatizaci a tím ušetříme benzín a vypustíme. Bez klimatizace jsou v Auto ESA nejvíce zastoupeny vozy v kategorii do tisíc korun a starší deseti let. Je ale pravda, že mnohdy ani u vozu. Chybí: ochladit auto bez klimy manuální nebo automatická klimatizace Lidé také hledají . Teploty atakují třicetistupňové hranice, několik dní už nepršelo a díky tropickým nocím není o moc lépe ani po západu slunce. Jak se zchladit bez klimatizace.


Trpíte během horkého léta bez klimatizace ? Zde je několik tipů na to, jak zchladit svůj dům a také sami sebe. Rozhodně se ale hned rozjedeme, protože klimatizace funguje. Jak nejlépe ochladit rozpálený interiér auta ? V horkém autě většina z nás okamžitě pustí klimatizaci na maximum. Auta bez klimatizace – kde ji stále ještě nedostanete.


Bylo by naivní se domnívat, že horké počasí se objevilo až v době, kdy lidé už znali klimatizaci a mohli tím pádem situaci nějak řešit.

Nemáte-li v autě klimatizaci, ochladí vás mokrý ručník kolem krku. Nastartujte motor, zapněte klimatizaci na nejvyšší výkon a otevřete okna. Vaše cena bez DPH: 85Kč. Odpařováním vody se vzduch znatelně ochladí.


Technika klimatizace do auta - typ (kategorie), Mini klimatizace. Ale bez legrace, horko je nepříjemné. Mimořádně se dařilo bytové výstavbě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky