středa 13. září 2017

Ackova sukna

KOVÁ SUKŇA S NÁPISOM NA PÁSE. Sukne v kamenných aj internetových obchodoch. V ZOOTu jsme pro vás vybrali nejlepší kousky na téma áčková sukně. K horúcim dňom určite patrí sukňa.


Farba: čierna Strih: áčkový Dĺžka. Elegantná čierna sukňa M2fígeľ je módneho áčkového strihu s akorátní dĺžkou nad kolená.

Tento model je pohodlný a. Puzdrová sukňa so skladaním. Saténové sukne, tylové sukne, sukne s vysokým pásom, maxi sukne a iný tovar. Obrázok pre Plisovaná semišová midi sukňa. Bezplatná inzercia, ackova sukna predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Od lesnej víly cez plesovú kočku a ženu krv a mlieko až po čierno-čiernu goth girl. Sukne spájajú všetky ženy a my ich máme viac než dosť. Veľkosti: áčková sukňa na bodky: XS-S 12eur modrá sukňa: M 3eurá čierna sukňa: M 5eur pásikavé šaty s.

Oblečenie je úplne nové, max. Mini dĺžka, volány či áčkový strih? Všetky najtrendovejšie strihy sukní nájdete v ponuke značky Sinsay! Doručenie zdarma od EUR!


Najobľúbenejšie tutu sukničky v rôznych farbách, trendové maxi sukne, sukne midi dĺžky pre každú z nás a aj krojové svadobné suknice. Hľadáte úzku sexy sukňu, roztomilú nariasenú sukničku, trendovú midi sukňu alebo štýlovú dlhú sukňu ? Toto všetko a ešte omnoho viac nájdete v našej ponuke. Dámske sukne v trendy štýle na rôzne príležitosti. Skladaná áčková sukňa, SUKNE, viacfarebn, MOHITO. Ukážeme vám najštýlovejšie sukne na jar a leto.


Pozrite si novú kolekciu značky RESERVED! Sukne tvoria základ šatníka každej správnej ženy. Sú večné a nadčasové, správne zvolená sukňa bude Vašim módnym pomocníkom na dlhé roky.


Vylepšite svoj šatník s rovne strihanými, nádhernými plisovanými alebo elegantnými sukňami. Sukňa, ktorá Vám vyčaruje úzky pás a ladné boky. Sukňa je z penového neoprénu, ktorý drží. Krásna sukňa v top stave ako nová.


Dl: Pas: 26x natiahnem na 40x2.

Nejnovější trendy v dámských sukních. Nové modely každý týden: sukně dlouhé, krátké, pouzdrové, kožené a džínové. Ackova sukna - Nosena len raz.


Pri objednávke Vás poprosím napísať mi do poznámky v košíku označenie farby, obvod pása, bokov a dľžku sukne. Ihneď ako objednávku odošlete a látka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky