pondělí 18. září 2017

Tatramat eov 122 náhradní díly

Náhradní díl TATRAMAT pro bojler. Popis: náhradní díl na bojler, topná spirála do bojleru, topné těleso do ohřívače vody. Domů náhradní díly - tatramat. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly.


Nepasuje do ohřívač TATRAMAT EOV 2! NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ - Bojlery a elektrokotle. Tatramat - náhradní díly, příslušenství. EOV 3 EOV 5 EOV 8 EOV 8 EOV 1, EOV 12 EOV 15 EOV 15 OVK 8. Skladem náhradní díly pro bojlery s označením EOV 120. Přihlaste se k odběru novinek.


Historie firmy představuje 1let výroby strojírenského. Elektrický akumulační tlakový ohřívač vody je ideální pro efektivní ohřev vody v domácnostech a různých sociálních zařízeních, s možností instalace několika. OHŘÍVAČ ELEKTRICKÝ TATRAMAT EO 1LT. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Dům, byt a zahrada: tatramat. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na. Stávající bojler tatramat eov 1(teče z něj rezavá voda) vyměnit za nový okhe 1dražice (bojler dle domluvy mohu i zakoupit sám - jde mi o instalaci). Prodám funkční elektrický boiler TatraMAT EOV 1, objem 120L.


ND pro spotřebiče: EOV 8 EOV 1, EOV 15 OVK 8 OVK 12 OVK 152. Dále nabízíme příslušenství a náhradní díly k ohřívačům. Predám elektrický bojler EOV 1závesný. Ponúkam na predaj elektrický bojler TATRAMAT EOV, 1litrový závesný, v 1 stave - ako nový.

Tatramat eov 122 náhradní díly
Tatramat eov 122 náhradní díly

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky