středa 13. září 2017

Bojler okc 200

Pracovní poloha – svislá (zavěšený na zdi) Kombinované zásobníkové ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemech 80– 2litrů. Tento nepřímotopný bojler od firmy Dražice bez problému pojme až 2litrů vody. Kvalitní ocelová nádoba ohřívače je vyrobena ze speciálního silného plechu. Kombinované akumulační ohřívače vody - bojlery Dražice pro zavěšení na zeď o objemu až 2l, svislé i vodorovné, pravé i levé provedení.


Svislý zásobník teplé vody s jedním výměníkem. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Doba ohřevu elektrickou energií z °C na °C : hod. Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody v. Je tvořeno keramickými nosníky kruhového průřezu, uvnitř kterých prochází topná spirála. Vnitřní nádoba tohoto ohřívače je vyrobena ze speciálního ocelového plechu, který je. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává po. Ohřev vody zajišťují dva výkonné spirálové výměníky.


Vhodné pro externí zdroj tepla. Charakteristika kulatých ohřívačů vody ( bojlerů ) OKCE.

Svislá jímka pro čidlo snímače teploty. Typ bojleru, OKCE 5 OKCE 8 OKCE 10 OKCE 12 OKCE 16 OKCE 200. Při výběru vhodné velikosti bojleru se můžete orientovat dle následujícího. Možnosti ohřevu:elektrickou energií nebo. Závěsný, svislý bojler Dražice. Zásobníkový kombinovaný ohřívač vody s objemem 2l.


Bojler je použitý asi týden. Celý popis a technické parametry. Stacionární nepřímotopný ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou do provozního tlaku MPa o objemu 2litrů.


Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci: Zdravím. Ohřívač je vybaven dvěma výkonnými. Družstevní závody Dražice - strojírna s. DRAŽICE OKCE 2detailní informace - srovnání cen, recenze a hodnocení, diskuse, porovnání cen DRAŽICE OKCE 2bojler na NejlepsiCeny.


Ukazatel teploty vody v zásobníku bojleru Dražice typu OKCE 200. OKC – válcové zásobníky vody. OKH – hranaté zásobníky vody. Dražice OKC 200l kombinovaný ohřívač vody OKC200L bojler.


Kombinovaný ohřívač vody o objemu 1litrů, svislý pro instalaci na zeď.

Poptávám připojení bojleru OKC 2Dražice svislý. Přikládám foto současné instalace starého bojleru. TO2 Termostat Dražice s pojistkou pro bojler Dražice, Electrolux.


Elektrické akumulační ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemech 50– 2litrů. Tradiční český výrobce bojlerů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky