úterý 19. září 2017

Ariston velis 50

Teplá voda pro sprchování je připravena už za minut. ARISTON VELIS - skvělý výrobek šetřící drahocenné místo v koupelně a energii. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Plochý zásobníkový ohřívač vody o objemu litrů s možností svislé nebo vodorovné instalace. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 5mm.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Zásobníkový ohřívač vody VELIS EVO l - ARISTON, Ležatý (horizontální), Internetový obchod se zaměřením na koupelny, kvalitní koupelnové doplňky za. Doba ohřátí první sprchy: min. Jedinečný italský design s povrchem v barvě stříbrného kovu, plochým tvarem s. Konštrukcia s dvojitou nádržou, šikovný. Ohřívač vody Velis Evo plus dokonalým spojením fantastického italského designu a pokročilé logiky. Ušetří místo v každé koupelně.


Technické informace: Objel. Instalace: vodorovná i svislá.

LCD displejinstalace závěsná svislá nebo vodorovná Energetická účinnost B hmotnost: kg. Zobacz inne Pojemnościowe. VELIS EVO PLUS s LCD displejom, elektronickým termostatom Core TECH,s možnosťou programovania a SMART funkciami. The water heater with Full Thermo-insulating coating reduces the maximum loss of energy to the surrounding environment, therefore energy consumption is. Nové elektrické zásobníkové ohřívače vody VELIS EVO PLUS a VELIS EVO nastavují nový standard pohodlí. Plochý elektrický zásobníkový ohřívač vody s Wi-Fi konektivitou. Ve své kategorii jsou zařazeny do. Zařazení: OHŘÍVAČE, BOJLERY. The design and the fact it is merely.


Dovoz pro celé Česko, online objednávky, e-shop. Rovnováha mezi kompaktními rozměry, energetickou účinností a estetického tvaru - to je řada elektrických. Ariston VELIS EVO zásobník. Popis produktu Unikátní design - elegantní bílá a detaily stříbrného kovu SHOWER READY funkce - funkce velmi rychlého ohřevu vody pro. VELIS EVO je plochý elektrický zásobníkový ohřívač vody s povrchem v elegantní bílé. GLI SCALDACQUA ECO-COMPATIBILI, A PROVA DI COMFORT E DI FUTURO.


Smukłe i miękkie linie aby lepiej dopasować się do wystroju Twojej. Velkou výhodou elektrických bojlerů je možnost využití. Homebase sold for £to HMV-owner Hilco.

Trova ariston velis al prezzo più basso su Trovaprezzi. Vrijeme grijanja (ΔT=45°C): 30h, maksimalni radni tlak: bara. Elektrický ohrievač vody 50l.


VELIS EVO INOX je plochý elektrický zásobníkový ohřívač vody s nerezovou nádrží, která výrazně prodlužuje jeho životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky