středa 27. září 2017

Kazetová klimatizace

V kolonce výrobce - vyberte značku požadovaného zařízení pro filtraci a lepší přehled. Máte vybrané filtry: kazetové. Kazetové klimatizace se montují přímo pod strop. Jsou proto ideální do místností s podhledy.


Nejčastější se používají v komerčních prostorech. DAIKIN cestné kazetové 60x60.

Ideální se instalují do tzv. Většina kazetových klimatizací dokáže přisávat i čerstvý vzduch. Daikin FFQ-C kazetová jednotka s plochým dekoračním panelem. Daikin- klimatizace -kazetova-FCQG-F-kruhovy- vydech.


SAMSUNG FJM multisplitová 4cestná kazetová jednotka SAMUSNG určená pro umístění na strop s výkony chlazení kW kW kW kW a kW. Hledáte klimatizaci na své pracoviště? Jedná se o vnitřní klimatizační jednotky v rámci centrální klimatizace. Dekorační panel o rozměru 600x600mm = přesný rozměr do.

Bytové klimatizace, montáž bytových nástěnných, kazetových, podstropních a parapetních klimatizací. Snižování spotřeby energie v důsledku vyšší účinnosti Invertorové řešení klimatizace se sérií RVD je na základě plošného designu a mimořádně tichého. Servis a montáž klimatizací po celé ČR. Klimatizace kazetová Inverter. Do velkých místností je ideální montáž kazetové klimatizace, tyto klimatizace se používájí pro komerční prostory, domy a byty.


Obrázky kazetových klimatizací, kazetová klimatizační jednotka. Hodí se do všech druhů podhledů. Dělené kazetové klimatizace patří k nejběžněji používaným typům klimatizací.


Sestava klimatizační jednotky je tvořena vnitřní a venkovní jednotkou. Samozřejmostí je infra ovladač, který ale lze doplnit i nástěnným. MIDEA jednocestné kazetové jednotky. Vnitřní kazetové multispit. Schéma zapojení systému FDx. Prodej a půjčovna pivního chlazení Lindr. Vzduch je vyfukován do směrů a tím. Výkoné a přesto tiché jsou kazetové klimatizace Fujitsu.


Tyto vestavěné jednotky klimatizace s kruhovým výdechem jsou perfektní pro aplikace v prostorách s falešným stropem. Popis a technické řešení kazetové klimatizace, rady jak vybrat klimatizaci.

Jaká je vhodná klimatizace do vašeho prostoru, bytu, kanceláře. Klient ve Vysokém Mýtě si přál zajistit chlazení zasedací místnosti o půdorysu cca m2. Navrženým řešením byla kazetová podstropní klimatizační jednotka. Lze ji umístit do sádrokartonových stropů, ale. Kazetová klimatizace je určená pro montáž do stropů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky