úterý 19. září 2017

Odsávačka kapalin

Pneumatická odsávačka brzdové kapaliny. Nádoba z tvrzeného plastu o objemu 6l. Drátem vyztužená vodící hadice o délce 1cm. Hledáte brzdove kapaliny odsavacka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost.

Díky odsávačce zvládnete rychle a hlavně bez nepořádku vyměnit olej ve vaší zahradní sekačce. Odsávaná kapalina je zachycována do objemné nádobky a. L spotřeba vzduchu: CFM nová bezpečnostní. Lehčí varianta jímky s odsáváním vhodná pro menší servisy, autopůjčovny apod. Umožňuje vysátí kapalin (vody, nafty, oleje, brzdové kapaliny apod.) z většiny. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Odsavacka brzdove kapaliny.

ODSÁVAČKA OLEJE A DALŠÍCH PROVOZNÍCH KAPALIN. Jednoduchá ruční vakuová odsávačka, která dokáže pracovat téměř s veškerými kapalinami, např. Profesionální ruční plnička a odsávačka provozních kapalin belgického dodavatele.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Odsávačka kapalin, pneumatická, litru. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vhodná k odsávání provozních kapalin z vozů. Kvalitní tvrzené plastové tělo.


Senzor umístěný ve sběrné nádobě zabraňuje jejímu přeplnění. Univerzální odsávačka brzdové kapaliny Starline. Vysoká efektivita práce, univerzální nástavce připojení. Elektrická odsávačka COMFY PRO je vybavena unikátní měkkou silikonovou. Membránová konstrukce odsávačky zabraňuje míchání vzduchu a kapaliny . Zařízení určené k odsávání kapalin o malé hustotě, jako například chladící kapalina, brzdová kapalina, hydraulický olej. Triumf Popis: Sada je určena pro.


Zde se nacházíte Auto - moto - Výměna kapalin.

Ruční odsávačka provozních kapalin. Jednoduché praktické zařízení vyrobené z odolného plastového materiálu, určeno k odsávání všech motorových, převodových a mazacích olejů automobilů. Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz odsávačka kapalin od prověřených obchodů a společností. Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. Přístroj pro ruční nebo pneumatické odsávání všech druhů olejů, vody a dalších neagresivních kapalin s nádobou 1l.


ODSÁVACÍ PUMPIČKA OLEJE BRZDOVÉ KAPALINY. Požadovaná stránka se na tomto serveru bohužel nenachází. Autovraky zbavené kapalin a jiných nebezpečných součástí. Vákuová pumpa malá odsávačka oleje brzdové kapaliny.


Pracuje s nehořlavými kapalinami, při teplotě - 80°C. Vakuová pumpa- odsávačka o obsahu litrů, s širokým využitím v dílnách, autoservisech za cenu. Marolex,vakuová pumpa pro odsávání kapalin,vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky