středa 27. září 2017

Odsávací rameno

Společnost Nederman nabízí širokou škálu odsávacích ramen pro efektivní odstraňování prachu, kouře a zplodin z průmyslových procesů, jako jsou svařování. T-Flex teleskopické odsávací r. T-FLEX je odsávací teleskopické rameno s otočnou hubicí. Odsávací rameno Original 4m horizontální New Hood. Vícekloubová ramena pro odsávání kouře ze svařování.


Pro odsávání kouře a prachu.

S novým odsávacím ramenem Hexacomb Turbo společnosti Herkules přichází nově vylepšený systém pro více uživatelů. Tato novinka byla prezentována na. Envirotech BLUEONE je nové odsávací rameno pro střední a těžké aplikace. Ramen má hadici DN 1nebo DN 2a vnitřní podpůrný systém malého průřezu. Velmi efektivní prvek pro záchyt škodlivin přímo. Flexibilní koncový prvek doplňující odsávací a filtrační technologie. S velkým pracovním dosahem.


Rozšiřuje akční rádius až na m² Vysoká flexibilita, větší bezpečnost, žádné zakopávání o přívody Pro použití s mobilními. FESTOOL CT- odsávací rameno CT-ASA 230V.

Dostupnost: Skladem Sleva: Popis: Bez posunovacího držadla. Příslušenství k vysavačům CT. Ideální rameno pro pracoviště s nízkými stropy. Ergonomické a flexibilní uspořádání pracoviště. Hliníkové odsávací rameno Easy-Click s kulovým čepem, uzavíracím ventilem a se stolní svorkou s kulovým kloubem.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si. Kvalitní zboží ihned k odeslání. Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí. Sada Weller obsahuje odsávací rameno o průměr 60mm a délce 1m. Dále sadu pro připevnění na stůl, včetně škrtícího ventilu a flexibilní hadice o délce 3m.


Informace o produktu: Festool CT- odsávací rameno CT-ASA. Jako dárek navíc obdržíte kupón na další nákup v hodnotě z tohoto nákupu! Společnost Nederman, tradiční výrobce odsávacích a filtračních systémů nabízí celou řadu kloubových polohovatelných ramen používaných. AKČNÍ SESTAVA Kompletní Odsavač UNI 2. V HEPA včetně dvou ramen Armoflex 3m, sady částicových filtrů ocelový filtr, předfiltr, hlavní. Prohlédněte si naši širokou nabídku.


Sleva na nový ks showroom) - Teleskopické rameno FILCAR ARMTEL pro komfortní odsávání výfukových plynů vozidel. Kovové nastavitelné odsávací rameno KAAklouby pro přesné polohování délka první sekce 250mm druhá sekce 430mm třetí sekce 450mm čtvrtá sekce.

Jednotka je vybavena čirého plastu. Je postaveno na základu ramene NORFI PAREX-S. Rameno lze umístit a stabilizovat v žádané. V projektové dokumentaci se řeší odsávání z pracovišť svařování. V každém boxu je umístěné odsávací teleskopické rameno otočné o 360°, dymník je. Patentovaný odsávací adaptér pro odsávání prachu přímo během vrtání otvoru.


MobilePro vybavit odsávacím ramenem KUA či.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky