středa 27. září 2017

Tatramat eo 120 el

Tatramat eo 120 el

Elektrický závěsný ohřívač vody s rychloohřevem a elektronickou regulací. W VxŠxH - 1x 4x 4cm. Závěsný tlakový zásobníkový. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 4mm.


Tatramat eo 120 el

Disponuje objemem 1litrů a je. Nástěnný tlakový zásobníkový ohřívač vody se smaltovanou ocelovou. Elektrické akumulačné tlakové ohrievače vody, bojlery, s rýchloohrevom. Tatramat EO 120EL, bojler el. W včetně rychloohřevu osmiboký hranol hmotnost: kg.


Technické parametry: Jmenovitý obje1l. EO EL s rychloohřevem, ECO programy s. Jeho nerezová příruba s topným tělesem je vybavená. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. ELEKTRICKÝ OHRIEVAČ VODYPOPIS: Nástenny´ tlakovy´ zásobníkovy´ ohrievač vody so smaltovanou oceľovou nádržou v hranatom prevedení. Tyto ohřívače již v předstihu zohledňují připravovanou legislativu Evropské unie, která se bude týkat energetické. Velkou výhodou elektrických bojlerů je možnost využití. Montáž bojleru včetně dopravy, snížená sazba DPH. Konštrukcia ohrievača vody, zásobníkový.


Tatramat eo 120 el

Objem ohrievača vody, 1l. GB Wall mounted water heater with PCB. Redakcia portálu nakupnyporadca. TATRAMAT - ohrievače vody, s. EOV ohřívač vody elektrický svislý EOV 1, 1l, kW. Ohřívač EO 9P je beztlakový ohřívač vody s plastovou nádrží s provozním tlakem MPa pro jedno odběrné místo.


H (objem 10 1a 1litrů). Eliz EURO 1INTELIGENT ohrievač elektrický, zvislý, elektronicky riadený. Nástenný tlakový zásobníkový ohrievač vody so smaltovanou oceľovou. Do wishlistu Poslať otázku Nové hodnotenie Porovnať.


Tatramat eo 120 el

Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Zobacz inne Pojemnościowe podgrzewacze wody, najtańsze i. Drazice pouzivaju elektricke teleso na rozdiel od ponorneho v TM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky