pondělí 18. září 2017

Kemp na pískárně

Na Pískárně - Moderní vodácký kemp a autokemp se nachází v nádherném prostředí Šumavského podhůří mezi řekou Vltavou a zatopenou pískovnou. Autokemp Na Pískárně leží v hezké krajině asi 6km od Českého Krumlova přímo u břehu řeky Vltavy a je navštěvován zejména vodáky. Kemp Na Pískárně - dovolená nejen pro vodáky.


Kemp v obci Větřní na řece Vltavě na 29ř. Viking, mezi levým břehem Vltavy a zatopenou pískovnou. Našim cílem je, aby Vaše dovolená strávená v kempu Viking byla příjemným zážitkem na který rádi vzpomínáte a ke.

Kemp se nachází 4km před obcí Větřní na levém břehu řeky, možnost ubytování v chatkách. Kemp na Pískárně, Vetrni, Jihočeský Kraj, Czech Republic. Vyzkoušejte náš plánovač tras. Moderní kemp se nachází v nádherném prostředí Šumavského podhůří mezi řekou. Dále popisovaná etapa je bez jezů. Je vyhledávaný především vodáky. Kemp a ubytovna Pod hrází Vyšší Bro ř. Jezy, tábořiště, kempy, hospody, půjčovny, sjízdnost.


Kemp leží v Šumavském podhůří mezi řekou Vltavou a zatopenou pískovnou.

Nabízíme ubytování ve chatkách (4-lůžkové), až 3míst pro stany, půjčovna. Okres: Český Krumlov okres. Na pískárně - zdroj elektřiny - vloženo do Témata mimo geocaching: Ahoj, v létě vyrážím poprvé na vodu a ubytování bude ve stanu v. Chladící box na tankovou technologii v KEMP NA PÍSKÁRNĚ. KEMP VYŠŠÍ BRO U TŘÍ VEVEREK, U NOJDY, BRANNÁ, NA PÍSKÁRNĚ, NOVÉ SPOLÍ, ZLATÁ KORUNA.


Na naší nejfrekventovanější řece Vltavě se nachází pobočka Na Pískárně. Vodácký materiál si můžete zapůjčit přímo v sídle firmy na Rudolfově u Českých. Vltava z Pískárny na dny, dovolená na vodě bez starostí. SRAZ: 09:kemp Na Pískárně (obec Větřní).


Každý rok co sjíždíme Vltavu stanujeme v kempu Na Pískárně. Velice příjemný personál, kouzelné prostředí, dobré. Po doplutí do Boršova, do kempu na Pískárně - kemp Viking či do Českých Budějovic materiál odvezeme již zdarma. Jednodenní zápůjčka raftů a Pálav je v. Ráno jsme připraveni vyplout o něco rychleji než včera.


Trochu se promíchaly posádky – kdo byl včera na raftu, je na lodi a naopak. Na Vltavě je kemp skoro na každé zatáčce, a tak by s tím neměl být problém. My jsme pro Vás připravili malý.


Rybářský revír Vltava Pískárna - detailní popis mimopstruhového. Rožmberk, vyzvednutí raftů v kempu a vyplutí.

Příjezd je díky přilehlému vodáckému kempu dobrý a dostanete se sem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky