pátek 22. září 2017

Radik vkl

Radik vkl

Model Radik VKL je deskové otopné těleso v provedení Ventil Kompakt, které umožňuje levé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem. Popis: Prodáme nový dvoudeskový radiátor. RaDik klasik, RaDik klasik - Z, RaDik Vk, RaDik Vk - Z, RaDik VkU, RaDik Vkl. VENTIL KOMPAKT, které umožňuje levé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným. KORADO 22-52VKL (VK - Spodní připojení). Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail. Grzejnik pokojowy Korado Radik VKL V-400x9(21-040090-E0-10) - od 3,zł, porównanie cen w sklepach. Zobacz inne Grzejniki pokojowe. RADIK VK, RADIK VKU, RADIK VKL, RADIK.


Radik vkl

Korado Ventil Kompakt Deskový radiátor Radik VKL typ 500x600. PLAN; Radik PLAN Klasik; Radik PLAN VK; Radik PLAN VKL ; Radik PLAN VKM. Voda, topení, plyn, koupelnové studio a montáže v Kosově Hoře u Sedlčan. Služby poskytujeme nejen ve středočeském kraji v okolí měst Příbram, Benešov.


Na požiadanie sa vyrábajú tieto modely aj s garnitúrou na ľavej strane a označujú sa VKL, prípadne modely VKS s garnitúrou v strede.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky