čtvrtek 21. září 2017

Usb ventilátor

Plastový stolní ventilátor s USB konektorem. Doporučená technologie tisku: tampontisk T2. Maximální velikost tisku: o mm Rozměry: 1x 1x cm. Hledáte stolní usb ventilátor ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Napájení je možné pomocí USB konektoru v PC, USB nabíječkou.

Mini stolní ventilátor s USB napájením a možností nastavení sklonu. Odolné pevné hliníkové provedení. Trust USB Mini Fan with LED lights. Produkt není momentálně k dispozici.


Kingston MobileLite GUSB 3. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Popis: Nový, včetně plastové krabičky.

Malý stolní ventilátor u průměru 15cm. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! W - napájený přímo z portu USB - přívodní drát 0. Drží presne v polohe, do ktorej si ho nastavíte.


Slevy, akce a akční nabídky Usb ventilátor. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Napětí 5V nebo baterie 4× AAA, rozměry: 173×96×42mm, váha. Ventilátor má vestavěné LED. Přihlaste se k odběru novinek.


Chci se zaregistrovat k bezplatnému odběru. Lopatky ventilátora sú vyrobené z nylonu, vďaka tomu nehrozí nebezpečenstvo zranenia pri kontakte s lopatkami počas. USB vetrák do horúceho počasia. Je pro vás léto v kanceláři k nepřečkání? Pořiďte si přenosný větrák, na který nepotřebujete zásuvku, jednoduše ho zapojíte do vašeho počítače přes usb port a. Pouštím se do něčeho, co přímo nesouvisí s počítačem, ale jdu na to přes USB mezikrok, tak se zkusím zeptat zde :) Předem prosím. Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek byl použit.


Nasadit jej můžete na kočárek, postel, pracovní stůl nebo. Jednoduše zapojte tento HQ mini ventilátor do notebooku, powerbanky nebo jiného USB zařízení. Díky mimořádně kompaktnímu designu se vejde i na.

Es gibt Komfortabler natürlicher Wind.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky