úterý 31. října 2017

Atmos generator dc25gs

Všechny zplynovací kotle typu Generátor jsou konstruovány výhradně pro spalování kusového dřeva a jsou vybaveny odtahovým ventilátorem. Je to skutočný generátor na drevoplyn. Ekologický zplynovací kotel na kusové dřevo.


Je konstruován pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle, nebo s použitím. Velký zásobník paliva (dlouhá doba hoření). Trubkový výměník, účinnost. Teď už jen váhám, zda DC25S nebo DC25GS.


Constructed for solid fuel burning - wood. Splyňovací kotol na drevo - GENERÁTOR - s. DC 18S (DC 20GS) případně DC 25S ( DC25GS ) pokud budete chtít rozšířit o. Výkon: kW Palivo: Dřevo Objem násypky: 125l Materiál: Válcovaná ocel 6. Pyrolitický kotel Generátor s ventilátorem pro ekologické topení dřevem. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Atmos - generátor -chladící vým. Ask a question about this product.


DC GS, DC GS, DC GS, DC GS. ATMOS je česká rodinná firma. Zobacz inne Kotły, najtańsze i najlepsze oferty.


Boilers are designed for burning wood on the principle of generator gasification using a. ACD je vyráběno jako varianta u kotlů DC S, DC S, DC GS. Egyedi ár - minőség garancia, országos házhoz szállítás. Kazán Kereső webáruház - dc25gs információ.


Kesseltypen: DC20GS, DC25GS, DC32GS, DC40GS, GS2. Kotle Generátor Dokogen se vyznačují speciálním topeništěm, které je z obou. Zplynovací kotle na dřevo - GENERÁTOR na dřevoplyn - s odtah. The boilers are constructed for burning wood and coal on the principle of generator gasifying with the use of a gas exhaust ventilator, which withdraws the. DC S, DC S, DC S, DC S, DC SX, DC S.

Atmos generator dc25gs
Atmos generator dc25gs

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky