čtvrtek 19. října 2017

Elektrické radiátory nástěnné

ISAN Melody Tongia - koupelnový, trubkový, nástěnný radiátor s hranatými sběrnicemi. Koupelnový žebřík s možností elektrické varianty a výroby na míru. Hledáte elektrický nástěnný radiátor ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. Níže následuje přehledné rozdělení elektrických přímotopů v naší nabídce s jejich stručnou charakteristikou.


Radiátor s digitálním panelem včetně dálkového ovládání.

Nástěnný PTC elektrický konvektor s max. Jediný český distributor elektrických ocelových olejových radiátorů. Buďte moderní a využívejte vytápění budoucnosti. Prodáváme elektrické přímotopy. Jsou elektrické přímotopy právem strašákem pro jejich drahý provoz?


To zda a kdy se vám přímotop vyplatí naleznete v tomto seriálu. Například k běžným radiátorům, podlahovému topení, kamnům na chalupě…. Nástenné elektrické ohrievače sú regulovateľné termostatom.


Najžiadanejšie sú typy s termostatom a výkonom kW.

KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění ( radiátorů ). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné. Kvalitní české radiátory a konvektory vyrábíme s pomocí moderních technologií pod značkou ISAN. S programovacím modulem je možné ještě všestranněji využívat topidla - nástěnné elektrické konvektory Dimplex. Nabízíme nejnovější trendy i oblíbený retro design. Programovací modul jednoduše zasunete do. Pryč je doba, kdy se elektrické přímotopy instalovaly v řadě domácností.


Vybírejte online a zboží si vyzvedněte elektrické přímotopy osobně na pobočce. Najširší sortiment elektrického kúrenia - vykurovacia fólia, vykurovacia rohož, káble. Akumulace, přímotopy, tepelná čerpadla – druhů elektrického topení.


Ak potrebujete vykúriť väčšiu, či menšiu miestnosť, sú tu pre vás teplovzdušné ohrievače a radiátory. Elektrický nástenný priamovykurovac konvektor CNS. Vyberte si z našej ponuky spotrebičov nižšie. Kč Orava SW-4elektrický radiátor na obuv a rukavice.


Posledný kus za túto cenu. Výroba a predaj elektrických vykurovacích systémov. Exportujeme do krajín sveta. SOHARS, oceľové elektrické olejové radiátory ORS, hliníkové elektrické olejové radiátory, elektrické kúrenie, lacné elektrické kúrenie, oil radiátory, vykurovanie.

Vše co budete potřebovat je přívod elektrické energie, například v podobě elektrické zásuvky. Všude tam, kde není možné napojit koupelnový radiátor na ústřední.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky