čtvrtek 19. října 2017

Komínový systém

Komínové systémy Komíny CZ, výroba, montáže komínů, opravy nadstřešních částí, akční ceny komínů pro každého, keramické a nerezové komíny. Archiv Podobné Společnost Schiedel, s. Nabízí komplexní ucelený sortiment výrobků a. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Komíny CIKO, komínové systémy a sestavy, cihelné komíny, kouřovody.

Kvalitní komín se zárukou na let. Ve světě komínů platí přísná pravidla bezpečnosti. Prodej keramických a nerezových komínových systémů s dlouholetou zárukou spolehlivosti. Garantujeme nejlepší ceny na českém trhu.


Najväčší dôraz kladieme na kvalitu. Systém je určen zejména pro pevná paliva (např. krby, kamna, krbové vložky, kotle na pevná paliva) a podtlakový (atmosférický) provoz. Komíny a komínové systémy na různé druhy paliva – kapalná, pevná, plynná.

Nabízíme komínové systémy předních českých výrobců: CIKO s. Komínový systém Komíny CZ je vyroben z kvalitních a osvědčených materiálů zaručujících jeho dlouhou a bezproblémovou životnost. Dvouvrstvý komínový systém Izostat Duo je vhodný pro všechny typy paliv (pevná, kapalná, plynná). Je určen pro podtlakový (atmosférický). Certifikovaný komín pro moderní tepelné spotřebiče. Již let prodáváme za příznivou cenu komínové stavebnice s nejlepšími technickými parametry. CIKO představuje lehký komínový systém CIKO COMPACT.


Je vyrobený ze silikátových požárně odolných desek a mezi jeho výhody patří. Objednávejte komíny a komínové systémy od firmy Levné komíny Zeman. Komín za skvělou cenu se zárukou kvality. Našou novinkou je úplne izolovaný komínový systém SMART, ktorý je najmenší na trhu.


Je ideálny pre použitie v rodinných domoch aj s menšou plochou. Univerzálne komínové systémy Schiedel dávajú záruku nielen istoty a pohody bývania, ale i nezávislosti pre celé generácie. Díky vynikajícím tepelně izolačním vlastnostem je dvousložkový komínový systém CJ Blok Energo Keramik vhodný pro pasívní domy a nízkoenergetické domy. Potřebujete komplexní komínové řešení?


Firmu, která Vám poradí, jaký komín zvolit?

Která Vám komín dodá, namontuje, případně zajistí i dodávku a zapojení. Komínové vložky FURAN FLEX patří mezi nové moderní způsoby vložkování stávajících komínových průduchů. Furanflex se s výhodou používá pro rekonstrukci. Systém je určený najmä pre pevné palivá (napr. krby, kachle, krbové vložky, kotly na pevné palivá) a podtlakovú (atmosférickú) prevádzku. Náš komínový systém je cenovo prístupný pre novostavby ale aj pre rekonštrukcie.


Rýchla a jednoduchá montáž komínov z odolných. Komínový systém IBF UNIVERSAL je zvláště vhodný k připojení spotřebičů na plynná a kapalná paliva (nízkoteplotní plynové a olejové kotle), kde teplota spalin. Dvouprůduchový komínový systém Komín splňuje nejpřísnější kriteria norem EU, je odolný proti vyhoření sazí, s možností připojení spotřebičů na všechny. EKO-Universal je třísložkový komínový systém s keramickou vložkou opatřenou tepelnou izolací a specifickým systémem zadního větrání.


KERAMICKÝ KOMÍNOVÝ SYSTÉM CJ UNIVERSAL je určený pro kotle s otevřenou spalinovou komorou vytápěných pevnými, tekutými a plynnými palivy, kde. Pro komín NT byla vyvinuta individuální izolace z minerální fáze ve formě izolačních vložek, které jsou nehořlavé a odpuzující. Jednostěnný komínový systém. Proč je jednostěnný komínový systém dobrou volbou a jak ho využít se dozvíte na HORNBACH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky