pondělí 23. října 2017

Focus krby

Oheň spalující dřevo facsinuje člověka odjakživa. Mělo to své opodstatnění, bez ohně se člověk neohřál ani nenajedl. Těžko definovat nedefinovatelné.


Avantgardní krby, které v řadě případů slouží jako etalon pro další vývoj této profese. Větší rozměry krbu, navržené opět z vysoce žáruvzdorných pyrokeramických skel, nabízí pohled na oheň. Odvaha tvůrčího myšlení vymykajícího se konvenčním schématům dotažené do hmotného výsledku.

Představujeme krby, krbové vložky a krbová kamna, jejichž společným. Vyjadrite svoju individualitu. Ponúkame Vám aj montáž krbu na kľúč. FOCUS nesou rukopis svého tvůrce. Dominique Imberta, jenž získal řadu ocenění.


Ak vidíte osobne jeho Gyrofocus ohromí Vás tá súhra tvarov a prívetivosť, spolu s domnelou ľahkosťou tohto majestátneho krbu zaveseného v. Designové krby kladou velký důraz na svůj vzhled a stávají se tak skutečnou. Prvý model Gyrofocus bol vyrobený v r. Krby bez komínu jsou krbové vložky spalující speciální biolíh (nebo také bio-alkohol).

Tento biolíh je upraven tak, aby hořel přirozeným plamenem. Výrobce a prodejce krbů, kamen, komínů, sporáků, pecí na pizzu a dalších produktů. Působíme v Karlovarském kraji, Sokolov, Karlovy Vary, Cheb a další.


Jsou zde velice originální a moderní tvary krbových vložek. Krby sú vystavené v mnohých svetových múzeách, expozíciách a galériách. Odvaha tvorivého myslenia vymykajúceho sa konvenčným schémam.


Včetně zámku a izolačního skla. Podívejte se na firmy, se kterými spolupracujeme při realizaci Vašich krbů. Yelp je zábavný a jednoduchý způsob, jak najít, doporučit a mluvit o tom, co je. Petr Mach - Krby a krbová kamna. Během posledních desetiletí doznaly krby v našich příbytcích zásadní proměnu. Focus exkluzivní a jedinečné. Profesionální instalace krbů a kamen na jižní Moravě.


Stavba krbů a kachlových kamen. Krby ARDES TRISTAR Klarstein a další. BIO- KRBY jsou ideálním doplňkem pro lidi, kteří nemají možnost mít ve svém bytě, či domě tradiční krb.


Zejména se jedná o objekty bez komínů. VxH), Největší vyrobce biokrbů v EU s 10-ti letými zkušenostmi, přes 5typů krbů, vyroba, biokrby na míru, nejmodernější design za nejlepší. Nabízíme návrhy, realizaci.

Presklené prikladacie dvierka, zásobník na uhlie, termostat, rošt s popolníkom, horné napojenie dymovodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky