středa 25. října 2017

Hliníková mřížka

Dejte si záležet na každém detailu a vyberte si z široké nabídky krycích mřížek podlahových konvektorů, které budou špičkovým doplňkem interiéru. Ventilační a větrací mřížka kovová. Vybírejte z bohatého sortimentu VĚTRACÍ MŘÍŽKY za nejlepší ceny! ALU, AL, mřížka, větrací, kovová, kov, a, ventilační, vzduchotechnická, se, síťkou, síťovinou, ocelová, plechová, na.


Kukátka, mřížky, dveřní zarážky hliník Nova-D URsatén 390. Hliníková nábytková větrací mřížka Oválné otvory.

Rekuperační potrubí - vzduchovody Kruhový rozvod Distribuční prvky - podlahové mřížky Atrea Stěnová mřížka hliníková - ELOX SMU 275x4mm. Slouží k vytvoření zdravého, čerstvého pokojového klimatu a zabraňují plísním. Udělejte si přehled o cenách. Počet větracích otvorů = Délka větracích otvorů = mm di = mm pro šrouby x. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Okapová větrací mřížka z hliníku s vrstvou PUR se zuby.


Profil větrací mřížky je vyroben ze slitiny hliníku (AL-MG-SI-5-F22) protlačováním za působení vysoké teploty a tlaku. Větrací mřížka Rotheigner hliníková. Takto vyrobený profil získává řadu nových.

Vysoká mechanická odolnost proti poškození. Vhodné na venkovní použití proti vandalům. Cobra větrací mřížka x 8- hliníková větrací mřížka ve dekorech pro interiérové i exteriérové použití. Parapetní mřížka tedy umožní správnou cirkulaci. Inzerát Pěkná hliníková větrací mřížka. Strakonice, cena 98Kč, od velinek na Sbazar.


LAC3 LAC- Stěnová hliníková mřížka pro přívod a odvod teplého a studeného. Mřížka větrací ACT hliníková š. Kovová mřížka o rozměru 125x1mm hliníková pro ventilaci, klimatizaci, vytápění, vnitřní i vnější použití. Ochranná síťka proti hmyzu. Toho docílíme zabudováním větrací mřížky do parapetní desky, kterou bude teplý. BLR slouží k zakrytí otvoru ve zdi, připevňují se pomocí čtyř šroubů. LAP mřížka venkovní hliníková pro ventilátor (do zděných stěn) MAICO.


ALDP vysoce leštěný parabolický optický systém. ALMAT mřížka z matného hliníku. Používá se jako koncový prvek ve vzduchotechnických zařízeních pro přívod a odvod. Montáž se většinou provádí. VYUŽITÍ: na odvětrání vestavěných el.


Náhrada plastové mřížky chladiče ve starém stylu.

Nejedná se jen o děrovaný hliníkový plech. G(T8) příkon 4x18W řada LLX EP AL lešť. TF18W krytí IProzměry: 65x46x7cm do kazet. Výrobce: Edil Plast, Refax.


Brusná mřížka, 29x11cm, černá. Naše cena 1Kč (EUR). Síť hliníková, □ 1x1mm, 20x20cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky