středa 18. října 2017

Náplň do klimatizace do auta

Autoservis SRP nabízí profesionální servis klimatizací. Kontrola netěsnosti, 20Kč. Plnění klimatizace, 20Kč. Chladivo do klimatizace R134a 1g, Kč. I tuto lepší verzi klimatizace jsme si vzali u vybraných aut pod drobnohled a v. Při nedostatku náplně se může kompresor zadřít a nový stojí sedm, ale u lepších typů.

Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Posledních let se do klimatizací automobilů plnilo chladivo R134a, které bylo velmi levné a spolehlivé. Běžná velikost celkové náplně chladiva v klimatizaci osobního automobilu je obvykle v rozsahu 4- 950g. Chcete čistější vzduch a lepší klima ve vašem autě ? Když kupujeme nové i ojeté auto, ptáme se, zda má klimatizaci. Odborníci doporučují alespoň jednou do roka provést čištění a dezinfekci autoklimatizace a doplnění chladiva.


Výhody klimatizace v autě není třeba zdůrazňovat. Při návštěvě specializovaného servisu se pak systém napojí na přístroj, náplň se odsaje a natlakuje. Ovšem pouze v případě, že klimatizace funguje tak, jak má.

V případě potřeby Váš vůz vyzvedneme u Vás a po opravě ho přistavíme k Vám domů či do firmy. Správně fungující klimatizace snižuje náklady na provoz vozidla. Odsátí chladiva z auta a jeho uchovaní do 30-ti dnů.


Pokud se chystáte do autoservisu a hrozí vypuštění klimatizační náplně, můžete si chladivo u nás do 30-dnů uchovat a. Nabízíme Vám kompletní péči a servis klimatizace do auta - jak osobních, tak i užitkových vozidel v našem servisu v Prostějově na ulici Kralická 3. Provádíme kompletní diagnostiku, servis, čistění a plnění klimatizací vozidel. Sprej vás vyjde od 1do 4Kč. O něco dražší jsou spreje, které se nechávají mezi. Servis klimatizace se provádí u všech aut po uplynutí dvou let od uvedení do.


Jak správně čistit klimatizaci v automobilu? Jak odstranit bakterie a zápach z klimatizace vozu? Klimatizace ve vozidle zajišťuje ochlazení vzduchu přiváděného do.


Vlivem recyklace se odloučí část oleje, který je nezbytnou součástí chladící náplně. Cena zahrnuje kompletní servis klimatizace viz popis servisu vč. Nepodceňujte proto pravidelnou údržbu klimatizace ve Vašem autě.


Během stokilometrové cesty se toho z okolní krajiny nasaje do auta. Tlakové poměry mohou následně ukázat na případné závady v systému. Do servisu klimatizace také bezpodmínečně patří dezinfekce a výměna pylového filtru.

Olejová náplň je tak rozprostřena do všech částí klimatizačního okruhu. Bežná velikost náplní chladiva v klimatizaci osobního vozu je přibližně 450. K podobnému poškození dojde, pokud klimatizace nebyla dlouho čištěna.


Na cenili jsme pro Vás, všechny možné varianty pro Vaši klimatizaci. Velikost chladící náplně do klimatizace pro běžné osobní vozidlo se pohybuje v rozsahu. Přijeďte na pravidelnou roční kontrolu autoklimatizace do autoopravny BH STYL s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky