úterý 31. října 2017

Odvaděč kondenzátu

Odvaděč kondenzátu

Typy, konstrukce a princip činnosti. Kontrola a odstraňování problémů. Termodynamický odvaděč kondenzátu. Odvaděč kondenzátu CNU 15velikost DN 15. PDF verze - více informací, jednotlivé typy.


Odvaděč kondenzátu

Používá se pro extrakci parních kondenzátů. Možno použít: v parním potrubí. Termický odvaděč kondenzátu propouští pouze mírně podchlazený kondenzát ze spotřebiče. Nejčastější nasazení je na výstupu kondezátu z parních výměníků. Použití nalézá zejména ve. VOD SORTIMENT O FIRMĚ AKTUALITY KE STAŽENÍ KONTAKT Vlastní výroba KOMO Termické. TECHNICKÝ POPIS V chladném stavu zajišťuje zabudovaná termická předregulace automatické odvzdušnění při spouštění.


Normální provedení s regulátorem na plynulý odvod kondenzátu. Příklad: Zařízení má 2nainstalovaných odvaděčů kondenzátu, z nichž v průměru ročně má poruchu. Průměrná velikost odvaděče je DNa tlak páry je. BTD52L je termodynamický odvaděč kondenzátu vyrobený z nerez oceli 316L.


Odvaděč kondenzátu

Plovákový odvaděč kondenzátu MIYAWAKI GC1. Dodáváme parní a plynové turbíny do výkonu MW, odvaděče kondenzátu, chladiče páry, regulační ventily, by-passové stanice, parní ventily a klapky, olejové. Bimetalový odvaděč kondenzátu, přímé provedení s přírubovými nebo přivařovacími konci, s přivařovacími nebo závitovými hrdly, s přivařovacím šroubením, DN. Odvod vodního kondenzátu z rozvodu stlačeného vzduchu. Mechanické plovákové odvaděče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky