pondělí 30. října 2017

Zásobník dražice

Zásobník dražice

Jsou dostupné jako závěsné (vodorovně i svisle). Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler. Nová řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů pro solární systémy k postavení na zem o objemech 20 2a 3litrů se smaltovanou nádobou a dvěma. Teplosměnná plocha : m 2. Maximální provozní tlak nádoby : MPa. Dražice stojí asi tisíc, storacell. BTO UP DZD nad umyvadlo. Nepřímotopný ohřívač se smaltovanou nádobou do provozního tlaku MPa.


Zásobník dražice

Může pracovat v tlakovém nebo beztlakovém systému. Zásobník teplé vody 100- stacionární. DRAŽICE Sada vodičů pro zásobníky OKC. Sháníte kvalitní ohřívač vody?


Výhodné ceny a výborná kvalita. Nádoba zásobníku je svařena z ocelového plechu, výměníky z ocelové trubky a jako celek. Ke spotřebě pak využijete vodu nashromážděnou v zásobníku. Akumulační nádrže slouží k akumulaci přebytečného tepla od jeho zdroje.


Zásobník dražice

KONSTRUKCE A ZÁKLADNÍ ROZMĚRY ZÁSOBNÍKU. Objem zásobníku (bez anody a výměníku, atd.), 39 395. Ve standardním provedení je příruba. Charakteristika zásobníků vody (bojlerů) OKC – válcové zásobníky vody OKH – hranaté zásobníky vody Provede. Kup teď 9Kč s dopravou 14.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky