pátek 20. října 2017

Kombinované kotle na tuhá paliva

Kombinované kotle na uhlí dřevo,pelety. Automatický kombinovaný kotel Tekla Draco na pelety, hnědé uhlí, eko hrášek. Kotel je kombinací zplynovacího kotle na dřevo, štěpku, brikety a. WP – Inovativní kombinované kotle na tuhá paliva a pelety.


Defro - automatické kotle na tuhá paliva, uhlí, dřevo, pelety, Defro, Optima.

Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks. Máte vybrané filtry: na tuhá paliva. U všech nabízených kotlů na spalování dřeva je možná kombinace s elektrickou přímotopnou jednotkou zabudovanou přímo do tělesa kotle. Kotel na pelety lze ideálně kombinovat se solární technikou. Kotle Dakon zaručují bezpečný provoz, dlouhou životnost a šetrnost k životnímu prostředí.


V nabídce naleznete také kotle na tuhá paliva a elektrokotle. Prvotřídní automatické kotle na dřevo a uhlí od české rodinné firmy Benekov. Nejúspornější automatické kotle v ČR.

Výkon : kW, kW,kW,kW, kW,kW,kW. Palivo : hnědé uhlí- ořech kusové. Využijte Kotlíkové dotace pro výměnu zátěžových kotlů na tuhá paliva za nízkoemisní zařízení, které pravidelně vyhlašuje ministerstvo životního prostředí spolu s. Kovarson PREDATOR kW kombinovaný kotel 4. U kotle na tuhá paliva bývá nejdůležitější typ paliva, jakým se budete topit, dále. Ten kdo chce kombinovat uhli a drevo je podle meho nazoru lepsi orech.


Jsme certifikováni pro montáže kotlů splňující Ekodesign od českých výrobců. Klimosz a Attack na tuhá paliva, společně s plynovými kondenzačními kotly Thermona. Stěžejními prvky nabídky kotlů VIADRUS jsou litinové kotle na tuhá paliva . Prodáváme a instalujeme automatické, manuální, kombinované kotle na tuhá paliva, pyrolytické kotle 4-emisní třídy značek: VIADRUS, HKS Lazar, BENEKOV. Automatické a kombinované kotle s řízenou regulací spalovacího procesu.


Teplovodní kombinované kotle na na spalování kusového dřeva, briket, štěpky. V případě kombinovaných kotlů jde zpravidla o kombinace dřevo-elektřina. Kotle na dřevo, dřevní odpady a paliva na bázi dřeva.


Zabýváme se výrobou kotlů na tuhá paliva. Nabízíme zplynovací teplovodní kotle na dřevo, uhlí, pelety a kombinované kotle.

Poskytujeme montážní služby. DEFRO je největší výrobce automatických kotlů na tuhá paliva. Naše firma zajišťuje kompletní servis, montáže a projekty, prodej automatických kotlů a. Kč možných) na výměnu neekologického kotle na tuhá paliva s ručním. Kdysi jste si museli ještě před koupí promyslet druh paliva, kterým chcete topit, ale v současnosti jsou již v nabídce i kombinované kvalitní kotle na tuhá paliva.


Jsme tradiční česká firma, která se zabývá výrobou kotlů na tuhá paliva . Provádíme instalace ručních i automatických kotlů na tuhá paliva. LTO a kombinovaných kotlů na uhlí a dřevo. VIADRUS HERCULES, DAKON DOR, DAKON FB, HERCULES U2 HERCULES U- máme kotle na uhlí, dřevo, koks s velmi účinným spalováním a vysokou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky