úterý 24. října 2017

Drazice 200l

Hledáte 200l bojler drazice? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Elektrický akumulační ohřívač, určený pro zavěšení na zeď, objem 200l. Vnitřní nádoba tohoto ohřívače je vyrobena ze speciálního ocelového plechu, který je. DRAŽICE, Ležatý (horizontální), Internetový.

Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla. Popis: Prodám ještě nevybalený elektrický. Doba ohřevu elektrickou energií z °C na °C : hod. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Stacionárne ohrievače s dvomi špirálovými výmenníkmi na ohrev TUV vykurovacou vodou z dvoch zdrojov. Dodatočný ohrev sa dá vykonať.


Zdravím, nemáte někdo doma bojler drazice okce 200litrů? Potřeboval bych vědět minimální a maximální průměr a rozteč všech šroubů na kterých to.

Zásobníkový kombinovaný ohřívač vody s objemem 2l. Vnútorná nádoba tohto ohrievača je vyrobená zo špeciálneho oceľového plechu. Tradiční český výrobce bojlerů. Bojlery, se kterými budete spokojeni.


Konstrukce ohřívače vody: zásobníkovýPoloha instalace: svislý (vertikální)Typ instalace: závěsný na zeďObjem (l): 200Min. Hot water operating pressure MPa. Heating water operating pressure MPa. Keramické topné těleso ovládané. Pracovní poloha – vodorovná.


Povrchové vady-plná záruka. Rozteče kotevních šroubů výrobce zachovává po celou dobu historie. Ohrievač zásobníkový kombinovaný ohrievač vody s objemom 2l . Objem zásobníka: 2l Prevozný tlak TUV: MPa Prevozný tla k vykurovacej vody: MPa Max. Tatramat EO, 1J, 1J, EO, EOJ, EOV 15. Družstevní závody dražice patří mezi největší výrobce bojlerů v České republice. L drazice najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Dražice nová zelená úsporám let Záruka.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. L ohřívače pouze fotovoltaikou.


Vodorovný kombinovaný akumulačný ohrievač vody OKCV 2s objemom 2l. Ohřívač vody elektrický svislý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky