pondělí 23. října 2017

Náhradní díly viadrus u26

Náhradní díly viadrus u26

Skladem náhradní díly pro kotle na tuhá paliva s označení HERCULES U26. Domů náhradní díly - viadrus. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní.


Ochranná deska přikládacích dvířek k U26. Izolace dílu pláště, , Obj. Martin Sittek, Prodejna náhradních dílů Bohumín.


Jana Šeligová, Distribuce náhradních dílů (pouze pro servisní centra). Prodám náhradní díly na viadrus HERCULES UKompletní kotel v rozebraném stavu kromě předního článku,ten je bohužel prasklý. Prity, lázeňská kamna, krbové nářadí, kouřovody, náhradní díly ke krbům. Zabezpečovací zařízení kotlů HERCULES U, Ua DUO pro uzavřené systémy.


Prohořívací - Přestavbová sada pro kotel Herkules Una Herkules DUO3. VIADRUS_U22U26_-_kominova_klapka. V prípade záujmu o ten ktorý nahradný. Originální přestavbová sada je určena pro kotle Hercules Uvšech generací a provedení. Přestavbou kotle vzniká „nový” automatický kotel Hercules DUO. Palivo : koks, černé uhlí, dřevo.


U Viadrusu vám pošlou náhradní článek i po mnoha letech, ale náhradní díly z Itálie? Náhradné diely podľa typu - tuhé palivá. Mx 4mm na U- čl. PŘESTAVBOVÁ SADA PRO KOTEL HERCULES U(ECO) NA HERCULES DUO CLIMATIX STANDARD Přednosti: splňuje emisní třídu dle ČSN EN. Prodám přídavné rošty pro spalování dřeva do viadrusu U26. HERCULES Uje určen ke spalování pevných paliv - koksu, černého uhlí a dřeva (dřevěných briket) klasickým prohořívacím způsobem.


Viadrus U- přídavné rošty pro spalování dřeva. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. On-line rubrika: náhradní díly. Výborný stav, plně funkční. Rošt PEL 2 peletky - náhradní díl na kotle Benekov Ling 25.


Kč, Zlín přídavné rošty do viadrusu Ua Upro spalování dřeva zamezují propadání. Tyto je možno zakoupit také - viz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky