čtvrtek 7. prosince 2017

Sklo do sauny

Jednovrstvé kalené sklo vhodné pro výrobu okna do sauny, sklo je čiré, síla mm. Dodávka neobsahuje okenní. Saunová okna jsou vyrobena z temperovaného skla, velice kvalitní zpracování. Barvu skla si můžete vybrat z několika odstínů.


Dveře do sauny Andres Raiser68S celoskleněné bronzové sklo.

Síla rámu 40mm pohledově mm. Watu ESG popískované sklo Bez žárovky. Nezbytný stavební prvek každé sauny jsou dveře do sauny. Na stavbu saunových stěn mohou být použita kalená bezpečnostní skla . Chcete využít saunové dveře k optickému zvětšení prostoru?


Při vcházení do sauny o kamna nechceme určitě zakopnout nebo se popálit. Už prvotná predstava majiteľov o rekonštrukcii squash-relaxačného centra v Bratislave bola založená na zakomponovaní skla do všetkých.

Stále častější volbou jsou skleněné dveře do sauny. Sokl vyrovná podklad, zamezí vzlínání vlhkosti do konstrukce sauny a zajistí jednodušší. Další materiály jako jsou přírodní kámen či kalené sklo dodají sauně.


Doplnky do sauny, sauna príslušenstvo, stavebný materiál sauny, saunové pece do sauny a drevený obklad sauny v širokom vybere! Saunové okná sú vyrobené z temperovaného skla, veľmi kvalitne spracované. Farbu skla si môžete vybrať z niekoľkých odtieňov. Sauny Harvia přináší chytrá komplexní řešení.


Sauna Harvia Rubic spojuje kov, dřevo a sklo do harmonického celku. Nadstandartně vybavená finská sauna. Celoprosklená přední stěna, kalené čiré sklo, nerezové panty a nohy lavice. Madlo do sauny,délka 40cm.


Dalším potřebným doplňkem do sauny je saunový rošt. Dvere do sauny Andres bronz, celosklenené osikový rám. Světlo Premium - sklo do sauny a infrasauny.


Dvere Andres rám osika, sklo bronzovej, rukoväť kľučky je drevené madlo.

Balenie obsahuje sklenené. C do sauny, základna plast, barva bílá, krycí sklo mat, pro žárovku 1x40W, E2. Na dveře je použito mm silné, tvrzené bezpečnostní sklo. Celoskleněné dveře Harvia byly přímo navrženy pro použití do sauny. Nabízíme výrobu celoskleněných dveří do sauny. Skleněné dveře, stěna v sauně.


Materiál OSIKA, 18€ vrátane zárubni a kovania. V konstrukci malých saun bývá využíváno speciální tvrzené sklo k prosklení, které opticky zvětší prostor sauny. Z téhož důvodu se v saunách.


Okna a dveře do sauny mohou být vyráběny ze dvou základních materiálů. Dřevo i sklo mají své charakteristické přednosti, výhody i mírné nedostatky. K tomu, abyste je mohli přišroubovat do hranolů sauny, musíte odmontovat sklo. Borovicový masivní rám, kalené 8mm sklo odstín čiré, chromované panty. Oválné chromované madlo v ceně.


Vnější rozměry dveří jsou. Rám dveří je vyroben ze severské borovice, osiky i olše. Součástí balení je i madlo, západka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky