pondělí 18. prosince 2017

Adsorpční odvlhčovač

Popis, jak fungují adsorpční odvlhčovače včetně obrázku. Nabídka adsorpčních odvlhčovačů ke koupi nebo pronájmu. Poradíme vám nejlepší způsob odvlhčení pro váš. Jaké adsorpční odvlhčovače jsou vhodné pro vysoušení Vašeho objektu?


Zavolejte, poradíme s výběrem, rovnou Vám odvlhčovač zapůjčíme.

Jedná se o vysoušeče ( odvlhčovače ) bez kompresoru, které fungují bez chladícího média. Vyznačují se téměř stabilním ukazatelem odstraňování vody. Zvláště oceníte při nízkých teplotách, kdy ostatní končí. HB Group navrhuje, vyrábí a instaluje sušící systémy a vzduchotechnické jednotky pro kompletní úpravu vzduchu. Tyto systémy se mohou skládat z adsorpce . Použití nacházejí všude tam, kde je. Odvlhčovač je možno použít kdekoli, kde je problém s.

Kovové provedení s velkým výkonem. Ventilátory s přímým náhonem. Tichý - nízká hladina hluku. Rekuperace tepla na sorpčním rotoru. Průmyslový adsorpční odvlhčovač AD 4B.


Tento adsorpční odvlhčovač funguje všude mezi až °C, protože nepotřebuje ani kompresor ani chladivo. Adsorbční odvlhčovače Master. Je perfektní například pro sklady či prázdninové. Tento vysoce účinný adsorpční odvlhčovač Master DHA 1fungující na principu pohlcování vlhkosti (adsorpce) což umožňuje fungování při nízkých teplotách. Při této teplotě kondenzační odvlhčovače nejsou schopny fungovat. Dokáže pracovat i při teplotách pod bodem mrazu, operační. Mobilní adsorpční odvlhčovač pro sušení vzduchu ve všech podmínkách - i nízkých teplotách k zajištění nízké vlhkosti. Zatímco kondenzační sušičky vysouší vzduch na principu rosného bodu, využívají adsorpční sušičky princip sorpce.


Společnost Munters zajišťuje výrobu a servis adsorpčních odvlhčovacích systémů. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení.

Název, Popis, Dokumenty, Cena. Bez kompresoru, účinný od nízkých teplot, kovové průmyslové provedení. Volba vhodného odvlhčovače o. V oblasti klasického odvlhčování uzavřených prostor existují dva druhy přístrojů, adsorpční a kondenzační. Vysoušeče, odvlhčovače a zvlhčovače - servis, prodej, půjčovna.


Kondenzační odvlhčovač Aerial AD 7je stavební odvlhčovač pro vysoušení staveb, je charakteristický svou odolností a mobilitou v high-tech provedení. Vybíráte odvlhčovač a chtěli byste za vaše peníze ten nejlepší? Klíčová slova: zimní stadiony, odvlhčování, adsorpční odvlhčovače.


The author makes a presentation of the hardly solvable problem of humidity condensation at. Tedy hydrostatickým materiálem (například granulátem). Nově rozšíření půjčovny o adsorpční odvlhčovače vč. Kärcher a také provedeme vyhledání případného defektu na rozvodech.


Naopak adsorpční odvlhčovače sice nejsou tak výkonné, ale pracují spolehlivě i při nízkých teplotách. Mínusem je mírně vyšší spotřeba elektrické energie. Stupeň odvlhčování vzduchu je také možný jakýkoliv. V závislosti na použitém typu zařízení (kondenzační odvlhčovače nebo adsorpční odvlhčovače ) je možné.


AD 2B PŘENOSNÝ ADSORPČNÍ ODVLHČOVAČ Funkce AD 2B je adsorpční odvlhčovač vybavený silikagelovým rotorem. Procesní vzduch je nasáván.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky