čtvrtek 14. prosince 2017

Konvektor s ventilátorem

Konvektor s ventilátorem

Teplovzdušný konvektor se zabudovaným ventilátorem a regulovatelným termostatem, který vás bleskurychle zahřeje a spolehlivě vytopí celou místnost. Vybírejte kvalitní i designové konvektory v různém provedení. Nástěnný konvektor s ventilátorem (LST) vyniká kompaktním vzhledem. Elektrotermický pohon pro ovládání průtoku otopného média je umístěn uvnitř. Resim otazku, zda dat pouzit vetsi konvektor bez ventilatoru, nebo mensi konvektor s ventilatorem.


Konvektor s ventilátorem

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Snadná instalace a vysoký topný výkon. Topné konvektory s ventilátorem představují vhodnou alternativu běžných radiátorů stejně jako plošného topení. Zajistí spolehlivé vyhřátí celého prostoru. Délka, hloubka, šířka záleží jen na požadavku zákazníka. Ceny se poté odvíjí od tohoto výběru.


Zpět na článek Dobře vybrat otopná tělesa pro novostavbu nebo rekonstrukci znamená ušetřit za energii. Vodní podlahové konvektory – funkční energeticky úsporné ohřívače, které eliminují kondenzaci na oknech, a to prostřednictvím zřízení tepelné clony. Podlahový konvektor s ventilátorem. Můžete použít teplovzdušný ventilátor nebo tepelný konvektor, který funguje na principu cirkulace teplého a studeného vzduchu.


InFloor F1T používá tangenciální ventilátory s EC motory, které přinášejí. Přitopte si přesně tak, jak právě potřebujete. Konvektor elektrický s ventilátorom FK 34. PODLAHOVÉ konvektory bez ventilátoru, které pracují na principu přirozené konvekce. KORAFLEX FV 11/(nejprodávanější typ). Princip nucené konvekce je využíván u konvektorů s ventilátorem.


Elektrický přenosný konvektor přímotop s turbo VENTILÁTOREM a termostatem, se topnými výkony 750-2000W, pro místnosti do 60m3. Přejít na PODLAHOVÉ KONVEKTORY S VENTILÁTOREM - Vytápí i při vypnutém ventilátoru. Umístění: volně stojící, na stěnu, Příkon: 20W, Ventilátor : bez ventilátoru.


Přímotopy (elektrické přímotopné konvektory ) s instalací na zeď - topidla s velmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky