pondělí 25. prosince 2017

Čistič klimatizací

Odstraňuje nepříjemné zápachy a dodává svěží vůni. Mimořádně jednoduché použití. Udělejte si přehled o cenách. SONAX Čistič klimatizací proti zápachu Tropical Sun - 1ml.


SONAX čistič klimatizace - 1ml - Čištění klimatizací proti zápachu.

Nejčastěji používané techniky čištění klimatizace automobilů jsou následující: 1. Nejlevnější varianta je použití pěnového čističe s hadičkou. Pěnový prostředek na čistění klimatizace v automobilech, ale i běžných ventilačních systémů. Snižuje riziko podráždění dýchacích cest, kapání z očí a vzniku. Vysoce účinný sprej k vyčištění klimatizace a systému cirkulace vzduchu ve vozidlech. Klimatizační zařízení je ideální úrodná půda pro bakterie a plísně, které vyvolávají i alergické reakce. Speciální přísady zajišťují ochranu materiálu proti korozi.


Přípravek ve spreji pro čištění a dezinfekci systémů klimatizace a odstranění zápachu v interiéru vozidla.

Prexon Čistič klimatizací, 5ml platné do: 16. Zabraňuje vzniku alergií a chorob dýchacích cest. Antibakteriální čistič klimatizací odstraňuje bakterie, plísně a jiné zárodky.


Zabíjí plísně i bakterie, zabraňuje tvorbě plísní a odstraňuje. Pěnový čistič výparníku a potrubí s hadičkou 90cm, 226g Aktivní pěna ničí veškeré bakterie a plísně, odstraňuje nepříjemné pachy v místě jejich vzniku. KLIMATIZACI NASTAVTE NA CHLAZENÍ, PROUDĚNÍ VZDUCHU VENTILACE. Teroson VR 2- L Terosept čistič klimatizace. Electrolux Čistič klimatizací E6ACS401. Velmi rychlé a jednoduché použití: stačí. CRC AIRCO CLEANER PRO - Čistic klimatizace Pomáhá k eliminaci zápachu vytvářeného znečištěním odpařovače v klimatizaci.


Sonax Čistič klimatizací, 100ml. Kompletně a efektivně čistí. Vlastnosti Čistí povrchové plochy výparníku klimatizace.


Ideální pěnový prostředek pro čištění klimatizace v automobilech, ale i běžných větracích a ventilačních systémů koupelen a saun. Loctite zajistí vyčištění vaší klimatizace v kabině vozidla bez zásahu servisu. Pouhým spuštěním spreje v kabině.

ACC je vysoce kvalitní čistič všech klimatizačních systémů. Složky vody a aditiv zajišťují vynikající pěnění a odstraňují nečistoty vyskytující se u všech. Popis: Tento sprej se používá k dezinfekci klimatizace větracích kanálů. V těchto větracích kanálech se postupem času na povrchu ukládá vrstva nečistot, která. V klimatizacích se usazují nečistoty a prvky způsobující nepříjemný zápach. Vložte sprejovou sondu do kondenzačního odtoku klimatizace a otočte přibližně na vteřin, nastříkejte jednu čtvrtinu obsahu. Lehká vůně se stará o příjemné a dlouhotrvající osvěžení.


Rozprašovací sonda pro čistič klimatizací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky