pátek 29. prosince 2017

Topný obraz

Topný obraz

Přizpůsobte si infra panel - vyrobte si vlastní topný obraz ! Vyberte si obrázek z naší nabídky nebo nahrajte svou vlastní fotografii. Topný obraz je elegantním. Exkluzivní infrapanely a topné obrazy s povrchem z křemičité struktury, které skutečně fungují. Sunnyhouse e-shop - topné obrazy, infrapanely, infra topení.


Infračervené topné panely s potiskem se také často označují jako topné obrazy. V katalogu nemáme podrobnější informace o topne obrazy. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Bílý bezrámový infrapanel s vlastním motivem. Velmi vysoká kvalita tisku s ochranným lakem nabízíme jako jediní na trhu!


Jedná se o vysoce kvalitní potisk přímo na naše panely. Topné obrazy s foto motivem. Tím je zajištěna jak vysoká kvalita fotografie, tak i dlouhodobá barevná. Pro kvalitní motiv doporučujeme fotografii, která má velikost alespoň MB a. Už žádné nevzhledné radiátory ani vysušený vzduch. Princip topných obrazů je založen na vyzařování infračervených vln, tedy energie, kterou i slunce nebo lidské tělo. Popis: Rozměr: 8x 3mm.


Topný obraz

Ecosun 3G Colorado B, černý rámeček, topný obraz 300W. Skleněný sálavý panel opatřený. Infrapanel s motivem překrásného útesu. Motiv obrazu a rám vybírejte dle nabídky v dolní části předchozí strany s výpisem panelů. V ceně panelu je rám z nabídky volba rámu. Okrasný starožitný rám je. Do poznámky v objednávce uveďte kromě kódu motivu i informaci, zda. Do obchodu Infratopení a infrapanely.


Díky unikátní moderní technologii, kterou topné obrazy využívají, zajistí nejnižší možné provozní náklady i pro NEZATEPLENÉ objekty, chaty a chalupy. Modelová řada Ecosun G je odvozena od panelů GR. CZ - České infrapanely a topné obrazy, Modřišice. Potisk na skleněné panely GD 3w (66x66), GD 5w(100x60) a GD 7(130x70) tiskneme sítotiskem.


Topný obraz

Můžete pro design panelů použít Vaše. MEDVĚD jsou správným řešením při modernizaci každému topného systému. V zásadě můžeme vytápění rozdělit podle fyzikálního principu na dva způsoby: konvenční (klasické) vytápění sálavé vytápění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky