pátek 22. prosince 2017

Cena bytu 3 1

Generála Kutlvašra, Praha 4. Mikuláškovo náměstí, Brno-Starý Lískovec, Brno, Brno- město. Byty, Prodej, Praha, Praha v katalogu nemovitostí Reality Mix. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Byt se nachází ve třetím patře.

Vlastnictví uvedené nemovitosti. Prohlédněte si byty na prodej v lokalitě Plzeň na REALCITY. Dispozice: prostorná čtvercová chodba se šatnou. Nejnovější nahoře, Nejnižší cena nahoře, Nejvyšší cena nahoře.


Vyhledávání podle parametrů. U nové dálnice, Praha - Chodov. Zdiměřická, Praha - Chodov. Popis: V exklusivním zastoupení nabízíme k prodeji byt.

Nabízíme k prodeji Byt o vel. L, umístěného v posledním patře panelového domu v Plzni, ul. Byt je po úplné rekonstrukci- nové.


Exkluzivně nabízíme prodej nadstandardně kompletně zrekonstruovaného bytu v prvorepublikové vile v centru města na Masarykově tř. NP ) cihlového domu s výtahem, v klidné části Vršovic. Sháníte ke koupi byt v okrajové části Ostravy - Dubiny?


Byt, který se nachází v druhém patře, prošel celkovou rekonstrukcí. Pokud chcete bydlet v nízké cihlové zástavbě, sháníte byt v původním stavu, který si dle vlastních představ zrekonstrujete, tak je tato nabídka určená právě vám. Exkluzivně Vám nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví ve vyhledávané lokalitě města Ústí nad Orlicí. Prověřené nemovitosti najdete u KAKTUS Reality. Stav: doporučujeme – novinka – aktuální.


Prodej a pronájem domů, bytů, nemovitostí. Recoreal, realitní kancelář. Dům je po revitalizaci, je zateplen, s novými plastovými okny a. Jedná se o prostorný byt s lodžií a krásným výhledem na okolní kopce a věže města.


Byt má nová plastová okna, ale je v původním stavu vhodný k rekonstrukci.

Vyhlídalova s obytnou plochou 82mv 1. NP panelového domu po revitalizaci. K bytu náleží též balkon (6m2), sklep. Celková podlahová plocha, 64.


Dobrý den, rád bych Vám nabídl k prodeji krásný cihlový byt s lodžií, orientovaný na tři světové strany (sever, výcho jih) v žádané lokalitě. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5. Obec je vzdálena od města Kroměříž km.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky