čtvrtek 28. prosince 2017

Předsíňová sestava

Vám pomohou rozšířit úložné prostory ve Vaší domácnosti a navíc do nich můžete ukrýt vše. Předsíňová sestava Lea, dub Sonoma. Estetické a zejména praktické řešení poskytují předsíňové stěny.


Nabízíme desítky různých typů s líbivými dekory za skvělé ceny. Všechny výrobky Soupravy Obývací pokoj Psací stoly. Sestava obsahuje : 1x šatní.

Dub Sonoma - výklopný botník LE02: - rozměry: 9× 4× 2mm, - závěsný panel. Koukněte se, co Vám nabízí! Máme pro Vás moc dobrou zprávu - doprava nábytku je zdarma.


Nová předsíňová stěna Nova v odstínu dub lanýž x bílá. Moderní předsíňová stěna NOVA. Je vyrobená z kvalitní laminátové desky mm. Místností na umístění je předsíň.


Provedení výrobku je dub sonoma. Kč, předsíňová sestava, elegantní předsíňová věšáková sestava, materiál: DTD laminovaná, provedení.

Její součástí je skříň, věšák, botník a zrcadlo. Nelze uplatnit registrační slevu! Sleva za newsletter až platný po dobu měsíců.


Přihlášením do našeho newsletteru máte zaručeno, že Vám neuniknou žádné aktuální slevy a dávka. Tato moderní bílo-zelená předsíňová sestava rozzáří vstupní prostory vašeho domova. Působí svěže, zaujme hrou světel a stínů a zároveň zůstává účelná a praktická. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Rozměry jednotlivých dílů: - skříň - š. Tato stěna vyniká svým moderním designem a atraktivní barevnou kombinací. Pro Váš interiér bude skutečně unikátním kouskem. Barva Olše, Slíva wallis, Sonoma světlá, Sonoma tmavá, Craft bílý, Craft zlotý, Craft tabaco.


Rustikální předsíňová stěna Westerland má styl Hledáte něco netradičního do vaší předsíně? Chcete aby byl váš vstup do domu vaší vizitkou? Zařízení předsíně proto věnujte náležitou pozornost.


Ideálním řešením mohou být předsíňové sestavy, které nabízejí základní vybavení - věšák, botník, skříň na. Vyberte si z našej ponuky predsieňového nábytku čo najvhodnejšie riešenie pre váš domov. V naší nabídce naleznete kompletní sortiment bytového nábytku, který zahrnuje obývací stěny, RTV skříňky, komody, sedací soupravy a sestavy, pohovky, skříně. Nábytek je možné zakoupit jak v sestavách, tak i samostatně.


Věšákové stěny do předsíně Věšákové Odkládací stěna do předsíně se čtyřmi Odkládací panel CAN hodící se do předsíňové soustavy.

Umožňuje snadné vytvoření předsíňové sestavy dle. DOPRAVA ZDARMA, sleva IHNED V KOŠÍKU a navíc kolo štěstí plné SLEV A CEN ! Co jako první uděláte, když přijdete domů? Odložíte si bundu, kabát, kabelku a zujete si obuv. Jednotlivé materiály lze vzájemně kombinovat. V nabídce jsou šatní skříně, předsíňové panely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky