středa 13. prosince 2017

Klima clasic

Objednávání zboží v našem shopu je možné pro registrované velkoobchodním partnery. Největší autorizovaný dovozce klimatizačního zařízení TOSHIBA do České republiky a současně největší partner rakouské firmy. Jsme firma KLIMA - CLASSIC s. Hlavní naše aktivita je tedy zřejmá. Autorizovaný distributor klimatizace TOSHIBA v ČR.

Prodej, montáž klimatizace. Revize a servis klimatizace. Dodávka montážního materiálu a příslušenství.


Kbelská, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti. Aktuální i úplný výpis firmy KLIMA - CLASSIC s. Popis činnosti: Dovoz, prodej, montáž, opravy a servis klimatizace. Kontaktní osoba: Rajtrová Petra. Dovozce klimatizačního zařízení TOSHIBA do ČR.

Kompletní služby v oblasti klimatizace, vzduchotechniky a větrání. Realizujeme projekce, prodej, montáž. Oficiální název: KLIMA - CLASSIC s. Právní forma: společnost s ručením omezeným. Vše, co nás obklopuje, vše, co vnímáme, má v menší či ve větší míře vliv na naši psychiku, práci, soustředěnost, výkonnost, ale i. Společnost KLIMA - CLASSIC s. Toshiba – klimatizační systémy.


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem. Sídlo firmy je ve vlastním objektu na adrese Kbelská 4 Praha 9. Yelp je zábavný a jednoduchý způsob, jak najít, doporučit a mluvit o tom, co je super a co už tolik ne. Klima, vzduchotechnika, Poptávka. Poskytování kompletních služeb zákazníkům v oblasti klimatizace a klimatizačních systémů, servisní činnost - klimatizace TOSHIBA - vzduchotech.


Projekční a poradenská činnost, realizace na klíč. Provoz a servis zařízení budov. Hodnocení firmy KLIMA - CLASSIC s. Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků.

Ověřené kontakty z katalogu. Zprostředkujeme vám nákup kvalitní klimatizace i jejich montáž a následný servis. Základní filozofií naší firmy je poskytovat kompletní služby zákazníkům zvláště v oblasti klimatizace značky TOSHIBA. Smlouvy, kde je KLIMA - CLASSIC s. Veřejné zakázky, kde se KLIMA - CLASSIC s. Další informace o subjektu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky