úterý 19. prosince 2017

Jet na vodu

Jet na vodu

Pokud chcete trávit na vodě pouze – dny, doporučujeme raft (nafukovací člun ). Toto plavidlo se naučíte ovládat během několika minut. Mezi výhody Vltavy patří čistá voda, dostatek vody i v období sucha. A jak se vlastně má jet po vodě ? No, většina vodáků jezdí po proudu řeky dolů, ale chcete-li jet obráceně. Rozhodli jste se v létě vyrazit na Vltavu?


Jet na vodu

Nebo o výletě zatím jen uvažujete? Zde naleznete několik základních informací, které Vám pomohou se trochu. Udělat se“ na vodě není žádný problém. Jenom pozor na vodácký slovník a šup do kanoe nebo raftu načerpat nové zážitky! Jenže vyjet poprvé na vodu může být také obrovská námaha a dril.


A ještě slovo „vodáci“ a „sjíždět řeku“. Vloženo před lety Odkaz na příspěvek. Snadná řeka s dlouhými úseky tzv. Berounka, na kánoi s pádlem v ruce se tu může pustit na vodu i začátečník.


Jet na vodu

Nevíte kam o víkendu vyrazit na výlet? Rádi byste se vydali za kulturou nebo za zábavou? Inspiraci na najdete na Kudy z nudy.


V kolika letech jste vzali své děti poprvé na vodu ? Moc ráda jsem dříve jezdila vodu, když jsme potkávali rodiny s dětmi na raftech, tak jsem si. Pokud se rozhodnete vyrazit na vodu, musíte si nejprve vybrat řeku, zjistit si její. Jet na dovolenou autem nebo letět letadlem je snadné a děláme to všichni. Na žádné takové dovče ale nezažijete tolik srandy a dobrodružství, jako když se. Mám ráda aktivní životní styl, vandry, hory, sporty, vody apod. Když třeba v peřejích projeví aportérskou vášeň, aby si ulovil klacek, a převrhne kánoi, pochvaly se mu nedostane.


Jet na vodu

Pro české rekreační vodáky je Vltava zárukou stabilního toku i v suchých měsících, množství kempů i oblíbených občerstvení na vodě i na. Při vysokém stavu vody není možné jet tyto úseky na kánoi a budete potřebovat raft. Na trase se nachází smrtící jez Kaňov, který se stal. Na vodě se najde pro každého něco – kdo má rád party a živo ten ocení rušnou Vltavu kdo přírodu tak třeba Ohři pro poety je tu romantický kraj. Chcete jet na vodu, ale nemáte s kým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky