čtvrtek 28. prosince 2017

Krby foto

Zde si v klidu prohlédněte fotogalerie krbů a kamen různých značek, které dodáváme a realizujeme. Nejsou zde uvedeny všechny značky, ale pro inspiraci by to. Fotogalerie našeho webu vám pomůže s výběrem a potřebnou inspirací. Tyto obrázky našich staveb vás mohou inspirovat při výběru krbové vložky a vzhledu krbu,který může zaujmout také dominantní místo ve vašen pokoji.


Krby jsou čím dál oblíbenější. Víte, že slovo kamna vzniklo buď od praslovanského slova kamy kámen, původně kamenné ohniště nebo z italského camino krb?

V krbu je nainstalovaná rohová krbová vložka. Pro širší představu zde nabízíme fotografie naší práce v různých fázích. KRBY PITHART - fotogalerie krbů. Fotografie referenčních staveb krbů a krbových sezení.


Projekt krbu je vhodné navrhnout už při samotné stavbě domu, není to ale podmínka. Jestli bydlíte v bytě, neznamená to. Kachlové krby (10× foto ). Prodej krbů, krbových kamen a pecí Srbice a okolí foto provozovny. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba EUROKRBY.

Univerzálny rámik DARCO - viz príslušenstvo joker - moderné krby Alexandria - moderné krby camal - moderné krby caparika - moderné krby kamila- moderné. Není snad nic víc uklidňujícího než pohled do plápolajícího ohně v krbu. Jenže krby dokážou mnohem víc, nejen dokreslit atmosféru večera.


Realizovaná výstavba moderních krbů. Nejběžnějším požadavkem našich zákazníků je stavba krbu. Výběr správné krbové vložky je pouze začátek cesty ke krbu. Fotky montáž krbová kamna Aduro i jiná, podkladová skla pod kamna a příslušenství ke krbu. Prodej značkových krbových kamen Brno, jihomoravský kraj a. Prohlédněte si realizace krbů a krbových kamen od společnosti BeF Home.


Stavba a opravy kachlových kamen, teplovzdušných krbů, sporáků, zahradní krbů a grilů, hypokaustových systémů atd. Tomáš Podsedník,Na Příkopech 30. Pro snazší orientaci ve světě možností a designu topidel různých druhů jsme připravili několik. Klasický vzled venkovního krbu, v dolní části je prostor pro ukládání drobného dřeva. V okolí topeniště je deska, kterou můžete vybrat ze dvou typů dlažby. Zpříjemnit zimu může teplo z krbu či krbových kamen. Pozrite si inšpiračné obrázky krbov v našej galérii krbov a pecí.


Prezrite si hotové riešenia a rozhodnite sa jednoduchšie. Nejedná se o naše referenční realizace, ale o vzorové sestavy k. Nabízíme krby, kamna, kotle, krbové vložky, solární systémy a mnoho dalších.

Vážení zákazníci, na této stránce bychom Vám chtěli být inspirací při Vašem výběru nebo rozhodování se pro nový elektrický krb. Zaměřujeme se na stavbu zahradních krbů, sklalních útvarů z umělého kamene, zajistíme. Námi vyhotovené altány a krby reprezentují již mnoho zahrad po celé České republice, s velkou spokojeností jejich uživatelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky