pátek 22. prosince 2017

Atmos dc18s

Všechny informace o produktu Kotel ATMOS DC S, porovnání cen z internetových obchodů. Zdravím, vlastním chvilku kotel na dřevoplyn Atmos DC18S 20kw a jsem z něj zdrcen. Domek mám 120mv něm radiatoru korado.


Kotel na kusové dřevo a peletky ( Atmos DC18S ) posts 12. Zátop u Atmos DC18S posts 31. Těleso kotlů je vyrobeno jako svařenec z kvalitních.

Kotel s ventilátorem pro ekologické topení dřevem. V návodu je zmínka o tzv, stáložárném. Zapojení ATMOS DC 18S s vyrovnávací nádrží (500L) posts 17. Další výsledky z webu forum.


Kombi kotle na dřevo a peletky. Zplynovací kotel ATMOS DC 18S s ventilátorem. Rozsah výkonu pro dřevo -kW. Jsou konstruovány pro spalování dřeva.

ATMOS - Automatický kotel na pelety DC18S úpravou pro hořák. ATMOS - kotel na zplynování hnědého uhlí C32ST ATMOS C32ST. The boilers are constructed for burning wood on the principle of generator gasifying with the use of a gas exhaust ventilator, which withdraws the combustion. ATMOS DC 18S wood gasification boiler: The ATMOS DC 18S boiler is constructed for burning wood on the principle of generator gasification for high fuel.


Ekologický splyňovací kotol na drevo. Sú konštruované pre spaľovanie dreva, na princípe generátorového splyňovania s použitím odťahového ventilátora (S). Kotly sú skonštruované tak, že teleso kotlov je vyrobené zvarením z kvalitných. Všechny zplynovací kotle typu Dřevoplyn jsou konstruovány výhradně pro spalování kusového dřeva a jsou vybaveny odtahovým ventilátorem. Obežné kolo odtahového vent.


VÝHODY ZPLYNOVACÍCH KOTLŮ NA DŘEVO ATMOS. Kotel je certifikován jako kotel na peletky,splňuje ekodesign a je vhodný pro. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Oběžné kolo (vrtulka) ventilátoru Atmos - malé - Ø 150mm pro DC18S, DC22S. Jesteśmy oficjalnym partnerem firmy ATMOS w Polsce. Posiadamy w swojej ofercie wszystkie urządzenia marki ATMOS.


Kotły zgazujące drewno, kotły na pellet. Výhody zplynovacích kotlů na kusové dřevo ATMOS.

Technická data: Typ ATMOS, DC 15E, DC 18S, DC 22S, DC 25S, DC 32S, DC 20GS, DC 25GS, DC 32GS, DC 40GS, DC 40SX, DC 50S, DC 50SE, DC 8DC. DC4OSE, DCsOSE, DC75SE, DC2OGS, DC25GS, DC32GS. DC18S, DC22s, DC25s, DC3OSE, DC32S, DC50S.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky