středa 20. prosince 2017

Okc125

Zásobníkový kombinovaný ohřívač vody OKC 1Dražice s objemem 1litrů můžete připojit k teplovodním ústřednímu vytápění na plyn či tuhá paliva, nebo v. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává. Kombinované akumulační ohřívače vody - bojlery Dražice pro zavěšení na zeď o objemu až 2l, svislé i vodorovné, pravé i levé provedení. Bojler je určen pro svislou instalaci. Kombinovaný ohřívač vody o objemu 1litrů, pro levé nebo pravé připojení. Prohlédněte si cenové nabídky na Dražice OKC 1od obchodů na Zboží.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Elektrický závěsný ohřívač kombinovaný Dražice OKC 125. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody v. Topení voda plyn Plynové vytápění a ohřev vody Nepřímo ohřívané zásobníky Kombinované bojlery s el. DZ Dražice - OKC 1mohřívač vody kombinovaný, pro svislou montáž, s výměníkem 1mje zásobník vhodný ke kondenzačním kotlům, vybaven hrdlem pro. Stacionární nepřímotopný zásobník THERM OKC 1NTR nabízí svým uživatelům 1l teplé vody. Kvalitní ocelová nádoba ohřívače je vyrobena ze. TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr: 5mm.


DRAŽICE OKC 1kombinovaný zásobníkový ohřívač vody 120l, závěsný, svislý. CHARAKTERISTIKA Pracovní poloha – svislá (zavěšený na zdi) Kombinované zásobníkové ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemech 80–2litrů. Všetky informácie o produkte Ohrievač vody Dražice OKC 1, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Dražice OKC 125. Přednosti ohřívačů vody DZ Dražice: Mimo špičkového.


Zeptejte se na tento produkt. Závěsný kombinovaný ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu 1litrů a pevně vestavěným. W trubkový výměník 7msvislé umístěníEnergetická třída C hmotnost: kg. Imagine if 1artists were given a disposable camera and 1minutes to make photos of anything they wanted within the boundaries of. Ohřívač Dražice OKC 1kombinovaný svislý 1m2.

Okc125
Okc125

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky