úterý 26. prosince 2017

Prodám kotel atmos

Kotle - kotel atmos, nabídky - prodám, prodej, inzerce. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kotle atmos. Kotel ATMOS Kombi C20S, kW,TOP STAV! Prodam dům Pravonín - pozemek 4m2.


Automatický kotel TEKLA Draco 25KW pravý.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Zplynovací kotle na dřevo od českého výrobce ATMOS. Spolehněte se na léty prověřený kotel na dřevo. KW tři týdny v provozu, s výraznou slevou a zárukou roky.


Taurus-Bizon kotel o výkonu 50kw, kotel nebyl nikdy používán z. Dobrý den, poradíte mi prosím jaké má parametry rozběhový kondenzátor pro ventilátor na kotel atmos 30? Hořák na pelety o výkonu do 25kW určený pro zplyňovací kotle Atmos.

Potřebuji radu ohledně atmos combi 18s. Důvod prodeje je přechod na plyn. Je nutno si ho vyzvednout ze sklepa. Diskuze k článku Krbová kamna a kotle ATMOS přinášejí pohodu a nezávislost. Topení na dřevo,uhlí, dřevěné brikety atd.


DC4 NA DŘEVO, TÉMĚŘ NEPOUŽÍVANÝ, VÝKONNÝ kW, NYNÍ 27. Prodám kotel Atmos na drevo. PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ MOŽNÁ DOHODA.


Asi budu omílat stará témata kotle atmos, ale zajímají mě vaše názory, zkušenosti eventuelně úpravy. Mám kotel Atmos DC25S, momentálně v něm topím. Seznam míst, z kategorie prodám kotel atmos. Dokonce jsem zjistil, že stávající kotel Viadrus Unemusím vyhazovat.


Vse prodam a neco necham i na sve topeni. Atmos C20S,ekologický zplynovací kotel na dřevo a uhlí,Vysoká účinnost až. Dům, dílna, stavba - Kotle - Inzerce a bazar zdarma.

Jde o samotný kotel, bez hořáku. Typ hořáku lze objednat u tuzems. Nejrozsáhlejší regionální inzerce na Šumpersku, Zábřežsku, Mohelnicku a Hanušovicku. Polské kotle a Česke kotle - 1. Atmos DCE - Zdravím, prodám ekologický zplynovací kotel na dřevo Atmos DC E, energetická třída jmenovitý výkon 1kw,provozní teplota do 95. Ve spolupráci s firmou Thermona Vám přinášíme kotle na splátky vč.


Hypnogen prodám podnájem bytu bez. Generátor KW včetně dvou zásobníků na teplou vodu o objemu 600l. Vše je plně funkční, v provozu 4. PRODÁM LEVNĚ FUNKČNÍ KOTEL NA DŘEVO- ATMOS 35KWDVÍŘKA LEVÁ- VŠE V POŘÁDKU-ZACHOVALÉ.


EKOEFEKT prodám kotel na tuhá paliva EKOEFEKT 48KW, rv 201.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky