čtvrtek 21. prosince 2017

Varný termos

Vedle vaření čajů a kávy se s varným termosem dají. Horké nápoje při každé příležitosti! Ideální k udržování teploty svařeného vína, mysliveckého čaje nebo horké vody na čaj. Výrobce: Vyberte výrobce, SODA Pluss.


Ohřívač nápojů, varný termos,ohřívač na teplé nápoje. Varný termos je vyroben z vysoce kvalitní ušlechtilé oceli a je proto.

Elektrický varný termos o objemu 20l v nerezovém provedení s topnicí oddělenou ode dna termosu. Regulovatelný termostat do 99°C. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Hladinoměr, výpustný kohout, světelná kontrolka chodu, regulovatelný termostat – 1ºC.


Není vhodný na ohřev horké čokolády. Disponuje praktickým ukazatelem úrovně naplnění. Uděláme cenu přímo pro vás.


Varné zařízení k přípravě a udržení horkých nápojů, světelná kontrolka chodu, termostat výpustný kohout, atraktivní design.

Várný termos o objemu litrů na vodu, čaj, grog, víno…, kdy těleso není uvnitř nádobě ale je zabudované pod dnem tzn. Várnice nebo termosy na přepravu jídel jsou již mnoho let odzkoušenou formou přepravy jídel. Zařízení slouží k přípravě a udržení horkých nápojů. Celonerezové varné zařízení včetně filtru slouží k přípravě kávy, čaje a dalších horkých. Varny termos najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Technická data: Technická data: Technická data: Technická data: Technická data: č. MAXIMA litrový ohřívač a dávkovač na čaj, vino, grog a jiné teplé nápoje. Elektrický stolní varný termos k ohřevu až litrů nápoje, k udržování teploty a pro. Chladící nerezový stůl se 4x zásuvkou (šuplíky) 1cm.


Nabízím celo nerezový chladící stůl s 4x zásuvkou (šuplíkem) zn. Stůl má nerezovou pracovní. Luxusní celonerezové, dvoupláš ové, izolované provedení. Vhodný pro ohřev a udržení teploty horkých. Popis: GASTRONOMIE: zásobník na teplou vodu 10l, používané pouze. Model je v nerezovém dvouplášťovém provedení “bain-marie”s výkonnou topnicí kW, která šetrně. Celonerezové, dvouplášťové, izolované provedení, s vnitřním nerezovým vyjímatelným filtrem.

Celonerezový varný termos pro rychlou přípravu a udržení horké vody k výrobě teplých nápojů (káva, čaj, atd.). Automatické výrobníky filtrované (překapávané) kávy, nebo čaje. Termos je vybaven světelnou.


Várné termosy se používají k ohřevu a udržování vody, čaje, grogu, vína. Varný izolovaný termos na kávu CPT-s regulací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky