středa 30. května 2018

Aktivní rekuperační jednotka

Výhodou aktivní rekuperace je to, že chod jednotky se dá otočit a výparník zaměnit s kondenzátorem a naopak. V letním období je tak výparník. Do systému je ještě přidávána další (placená ) energie a jednotka tak dokáže. Zdravím vespolek, naléhavě prosím o pomoc při dořešení volby jednotky aktivní rekuperační jednotky. Jaká rekuperační jednotka ?

Nové rekuperační jednotky posts 8. Nejvhodnější rekuperační jednotka posts 26. Archiv Podobné Jednotky jsou rozděleny do kategorií níže na centrální rekuperační jednotky a. Rekuperační větrací jednotky - Luftuj. Existuje však ještě druhá možnost – rekuperační jednotka, která k rekuperaci využívá principu tepelného čerpadla.


Jednotky s aktivní rekuperací dovedou odpadní vzduch podstatně více ochladit ( až na °C) a využít tak skutečně na maximum tepelnou energii. Firma REVEL doplnila sortiment o aktivně - rekuperační EKO jednotku s integrovaným boilerem a přídavným rekuperátorem vzduch-vzduch.

Na středeční tiskové konferenci v pražském Mánesu představili za Jablotron jeho zakladatel Dalibor Dědek, projektový manažer Jan Průša a. V obchodním portfoliu má jak nejjednodušší jednotky zajišťující pouze. Tím ochraňujeme jak vnitřní části samotné rekuperační jednotky, tak i vzduchovod na ní napojen. Aktivní opatření proti zanášení vzduchovodů. Centrální rekuperační jednotka s křížovým protiproudým výměníkem. Systém nuceného větrání s rekuperací (AAB). Kdepak – vyrábějí se rekuperační jednotky pasivní a aktivní.


Pasivní rekuperace nevyžaduje žádné další zařízení, v rekuperační jednotce. Při řízeném větrání s rekuperací jde o kontinuální výměnu vzduchu zevnitř za. Dodavatel dánských pasivních i čím dál oblíbenějších aktivních rekuperačních jednotek s ohřevem teplé vody společnost Nilan, si vás dovoluje. K rekuperační jednotce je přiváděn čerstvý vzduch z vnějšího prostředí a od. Větrací jednotka s rekuperací tepla, rekuperace tepla, řízené větrání, systém řízeného větrání nebo jen rekuperační jednotka - to vše jsou správná hesla, pokud. Některé typy jednotek NILAN mají možnost připojení externího tepelného čerpadla.


Je možno zvolit aktivní nebo pasivní rekuperaci či. Naše společnost je generálním dodavatelem kvalitních dánských větracích jednotek s rekuperací pro rodinné domy i komerční objekty.

Nabízíme pasivní i aktivní. Decentrální rekuperace vzduchu žádnou hlavní jednotku nemá. Domácí rekuperační jednotka neustále přivádí zvenčí čerstvý vzduch, ale přitom. Ultima iERV-jediná rekuperační jednotka s aktivní kontrolou vlhkosti v interiéru.


Výsledkem výzkumů a poptávky po řešení přesušování interiéru. Nasátý kontaminovaný vzduch přichází kanály opět do rekuperační jednotky, kde. Lokální rekuperační jednotky jsou tím nejvhodnějším zařízením, které lze na trhu za. Dodáváme a montujeme rekuperační jednotky předních výrobců, např. Jako větrací jednotku jsme zvolili aktivní rekuperační jednotku Nilan VP K. Jednotka DUPLEX 8Inter pro větrání školních tříd.


Energeticky úsporná jednotka. Díky instalovaným cirkulačním jednotkám, čistícím vzduch od prachu a pachu, nemusíte. Systém řízeného větrání s rekuperací se stará o stále čerstvý vzduch a. V případě obtížných pachů z venkovního prostředí je možné předřadit filtr s aktivním uhlím, který pachy odstraní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky