úterý 22. května 2018

Opop h412

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Opop Dvířka popelníková H4, H41 plechová. Náhradní díly na kotle H-OPOP. DVÍŘKA ČISTÍCÍ OPOP H4NA KŘÍDLOVÉ MATKY.


Přiváděné množství sekundárního vzduchu je u kotlů H4, H418. Pro kotle H42 H4nutno dokoupit rošt šikmý úzký šíře 10cm.

Zároveň bude nabídka rozšířena o kotel H4EKO s výkonem kW pro. OPOP Rošt šikmý H41 H41 H42 H430. Další zboží v této kategorii. Dodací lhůta: Dodání obvykle do dní, na přesný termín se můžete informovat. Všetky informácie o produkte Kotol OPOP H4, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie OPOP H412.


Inzerát Prodám kotel Opop H412. OPOP, 12kW, H4, kotol na drevo, kotol na tuhé palivo, kotol na hnedé uhlie, kotol OPOP. Velkoobchod a maloobchod-široký sortiment zboží a jeho montáže v oblasti vody, topení, solárních systémů, koupelen, obkladů a dlažeb.

Jedinečnou kvalitou a nízkými provozními náklady splňují kotle H4EKO požadavky uživatelů, kteří preferují úsporné vytápění nebo potřebují jednoduchý. OPOP Těsnění příruby 85x50xH412. Vyhrievacia schopnosť (m ), 308. Výška x šírka x hĺbka (mm), 8x 3x 598.


Kotle na uhlí H4EKO-U se stejnými. Přednosti kotlů H4EKO: Jeden z výkonově. Ocelové kotle na tuhá paliva H4EKO partner for your heating. Prodám všechny díly na teplovodní kotle Dakon a Opop. Při zatopení v kotli jde dým ven. Teplovodní kotle OPOP H4a H418.


Tyto kotle se již více jak rok nevyrábí, ale stále je možné zajistit některé náhradní díly jako rošt atd. Dam za odvoz stary kotel 12KW, funkcni, v zime jeste v provozu. Prodám teplovodní kotel na tuhá paliva,spolu s expanzomatem- stáří roky. Ke kotli přidám Prodám kotel Opop H 4funkčí mněsíc. H 4čistící dvířka 20x35cm křídl.


Kotli je šest let a trubka je přepálená vejpůl. Teď bych se nejraději fackoval od rána do večera, za to, jakou hloupast. Předepsané palivo - hnědé uhlí - ruční přikládání.

Kotel na dřevo a uhlí H425EKO se. No picture Zobrazit v plné velikosti. Vysoká účinnost kotle na uhlí zaručuje efektivní využití paliva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky