čtvrtek 31. května 2018

Tatramat eov 100

Elektrický závěsný ohřívač vody. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr: 4mm.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce.

Vysoce kvalitní smaltovaný povrch nádrže. EOV tvoří zásobníkové nástěnné elektrické ohřívače vody ve válcovém provedení. Montáž bojleru včetně dopravy, snížená sazba DPH. Konstrukce ohřívače vody: zásobníkový. Produktovú radu EOV tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Na sklade, doručenie do pracovných dní.


Velkou výhodou elektrických bojlerů je možnost využití. Určitě si vyberete také další Zásobníky vody výrobců, ATLANTIC, Dražice.

Objem ohrievača vody, 1l. Sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. EOV Trend s objemem zásobníku 1litrů. TATRAMAT TATRAMAT elektrický ohřívač vody - válcové provedení. Velkoobchod a maloobchod vodo topo plyn.


Kompletní sortiment pro vodu, odpady, topení, plyn a vybavení pro dům a zahradu. Jednoduchá instalace (možná instalace nad vanu). Tepelná izolace mm - Nerezová příruba a nerezové topné těleso.


Mezi přirubou a tělesem nedochází k. EOV 1(původ výrobku: ČR). Výměny topidel Gamat za gamat. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.


Vertikalus elektrinis vandens šildytuvas Tatramat 1litrų. Vnútorný kotol ohrievača je. Produktový rad EOV tvorí zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody vo valcovom prevedení.


Zásobníkový závěsný elektrický ohřívač tlakový EOV TREN typ 100.

Pro svislou montáž a pro více odběrných míst. Maximální teplota 80°C s možností. Vyznačuje sa úspornosťou a nízkou prevádzkovou energetickou náročnosťou. Napíše recenziu k tomuto produktu ako prvý.


Dostupnosť: Info v predajni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky