čtvrtek 24. května 2018

Utěsňovač klimatizace

Ale nemůžu dohledat kolik taková věc stojí. Jedině přímo na prodejně asi. Tak kdyby někoho zajímalo,utěsňovač. Utěsňovač autoklimatizace pro systém R 134a.


Jednoduchá aplikace,adaptér a návod v balení.

Zapomeňte co jste kdy slyšeli o utěsňovačích chladičů! TORALIN čistič filtru pevných částic, TORALIN Oprava těsnění hlavy válců. Už jsem u Autokelly objednal utěsňovač klimatizace ve spreji. S naplněmím, testem na těsnost a utěsňovačem mě to vyjde na 1tis. CHLADIČEČIŠTĚNÍ, UTĚSŇOVÁNÍ CHLADÍCÍCH SYSTÉMŮ Wynns Cooling System Stop Leak utěsňovač.


SHERON utěsnění chladiče - 2ml - Sheron utěsňovač chladiče je vhodný pro. Mářo prosím tě, vím že jsi vlastnil servisní automat pro klimatizace, pokud bych měl začít líčit svůj problém s klimou, tak začnu tím, že už třetí rok. Je rovněž použitelný pro těsnění malých prasklin a netěsností topných zařízení budov a klimatizací.

Malé netesnosti spôsobené úderom kameňa alebo netesné letované miesta a vlasové trhliny v chladiacom. Přípravek s obsahem hliníkového prášku vhodný k trvalému zacelenískulinek, trhlin a netěsností. Podle něj se má utěsňovač aplikovat po naplnění klimatizace při chodu kompresoru, ale ani sprej ani plastová injekční stříkačka bar. Ahoj kluci nevíte někdo kde je dobrý servis v Brně na klimatizace?


Jakej máte názor na takovej ten utěsňovač klimatizace, nemá s tím někdo zkušenost? Ještě existuje utěsňovač klimatizace, jisté úspěchy jsme měli, ale stejně-bez záruky, že to bude 1procent. Peugeot 4trubky klima klimatizace hadice. Slouží k rychlému utěsnění netěsností chladiče vody. Bezpečné pro použití v chladícím systému automobilu pro měděné i hliníkové chladiče.


T7utěsňovač patek 9ml. Spoločnosť Marox vám predstavuje ďalší z rady produktov FERNOX, určených pre ochranu a údržbu ústredného kúrenia. Butylový těsnící roztok ( utěsňovač patek). KSTOP LEAK 1g - práškový utěsňovač chladiče.


Rychlé těsnění se ideálním způsobem hodí k utěsnění klimatizací osobních automobilů, jež jsou plněna chladivem R134a a olejem do chladicích jednotek na. Malé netěsnosti způsobené úderem kamene nebo netěsná. Tekutý utěsňovač chladiče STOP LEAK 4ml - K2.

KRADIATOR STOP LEAK je výrobek nejvyšší jakosti na utěsňování chladičů. TLS- Leak Seal utěsňovač a prevence průpichů je testován pro použití ve všech pneumatikách. Po instalaci (nalití do pneu) zůstává TLS stále kapalný a. Na jakém principu funguje utěsňovač Fernox Leak Sealer F4? Představte si to, co jistě každý znáte.


Aditiva, utěsňovače a výplachy 02. Zarizeni detekce netesnosti, klimatizace KS TOOLS. SONAX Čistič klimatizace - GL 1ml. V této kategorii naleznete oleje a maziva, náplně do chladičů, ostřikovačů, klimatizace a brzd či různá aditiva, utěsňovače a výplachy.


Sonax Klimatizace v autě je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky