úterý 22. května 2018

Deskové radiátory radik

Archiv Podobné Deskový radiátor s bočním připojením. Radiátory deskové za výhodné ceny! Nejrůznější deskové radiátory jen pro Vás. Deskové radiátory PURMO, KORADO v provedení KLASIK, VK, VKU, VKL a. Nabízíme deskové radiátory od výrobců Radik -Korado a Purmo se zárukou let. Pokud nevíte, jaké radiátory Korádo jsou pro vás vhodné, kontaktujte nás a my vám rádi s výměrem pomůžeme.


Deskové radiátory radik

KORADO je dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patří mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. RADIK jsou ocelová desková otopná tělesa s přirozeným prouděním vzduchu kolem jejich přestupní plochy. Jsou vyráběna v jednodu- chém, zdvojeném. Domů radiátory a konvektory - ocelové deskové radiátory. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly.


Nabízíme široký sortiment deskových radiátorů Radik a Purmo za výhodné ceny a navíc máme zboží SKLADEM. Usilujeme o dosažení interních, mezinárodně uznávaných kvalitativních norem a především stanovit standardy, které budou pro stávající a budoucí zákazníky. Desková otopná tělesa RADIK jsou určena k montáži do otopných. Například za model RADIK KLASIK – R, deskový radiátor, oblíbený v případě rekonstrukcí. Umožňuje nahradit starý radiátor bez nutnosti řezat. K dispozici je výběr ze tří variant provedení čelní. Ocelový deskový radiátor s jednou teplosměnnou deskou s levým nebo pravým bočním připojením na rozvod otopné soustavy s nuceným nebo samotížným. Nákupte online radiátory KORADO RADIK z pohodlí Vašeho domova přímo z našeho skladu. Inzerát DESKOVÉ RADIÁTORY KORADO RADIK v okrese Vsetín, cena 8Kč, od marek.


DESKOVÉ OTOPNÉ TĚLESO JE DODÁVÁNO BEZ ELEKTRICKÉHO TOPNÉHO TĚLESA - Hloubka 1mm - Maximální výkon el. Model RADIK PLAN VKM je deskové otopné. Energeticky úsporný radiátor RADIK RC pro obzvláště teplé zimní večery. Sada připojení radiátoru VK rohové, ALPEX 16. Z čeho se skládá objednací číslo radiátoru a jak z něho poznáte jeho rozměry?


RADIK 10-30otopné těleso ocelové deskové 10-030060-50-10. KORADO deskový radiátor typ PLAN VK 3422-030040-70-10. Korado deskový radiátor Radik VK600x14- [14.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky