pondělí 28. května 2018

Ariston vls 100

Ariston vls 100

Elektronický termostat pro. Výkon: kW, obje1l, doba ohřevu (T=45°C) hod. Bezpečný provoz – ohřívač ARISTON VELIS EVO PLUS je vybaven. Různé objemové varianty pro pokrytí různých požadavků: velikost 5 nebo 1litrů. VELIS PLUS nabízíme ve variantách 5 a 1litrů.


Ariston vls 100

Hledáte sortiment Ohřívač elektrický? Zajímá vás Ohřívač elektrický zásobníkový nebo obecně Ohřívač elektrický do vaší koupelny? Plochý bojler ARISTON VELIS má smaltované vnitřní nádrže. Zaujme Vás nadčasový italský design bojleru ARISTON VELIS a jeho. Nový design, plochý tvar s šířkou pouze cm.


V naší nabídce máme zásobníkový bojlery značky ARISTON, které jsou i na úžasných litrů. Tito malý pomocníci jsou vhodní zejména do méně přístupných. Dobrý deň, mám na Vás dve otázky: 1. Je možné aby bol bojler pripojený na nočný prúd a pritom bol.


Ariston vls 100

ZÁRUKA LET na vnitřní nádrž! Ariston Vls 1cena no 264. Celkovo tak s týmto ohrievačom môžete ušetriť až 2kWh *, čo predstavuje ročnú úsporu až 12Sk. Ohrievač ARISTON Velis EVO INOX disponuje rýchlym.


Plochý elektrický ohřívač 1litrů - hloubka jen cm. VELIS EVO INOX je plochý elektrický zásobníkový ohřívač vody s nerezovou nádrží, která výrazně prodlužuje jeho životnost. Proto také poskytujeme na. ANODOVÁ TYČ 1-132x4VNITŘNÍ M do bojleru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky