čtvrtek 31. května 2018

Kominove strisky

Zabraňují proniknutí dešťové vody a sněhu do komína, chrání před usazováním sazí. V této sekci naleznete veškeré doplňky vhodné pro komínová řešení. Stříšky jsou vyrobeny z různých materiálů. Zabraňte zatékání vody do Vašeho komínu a vylétávání jisker z. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Kvalitní masivní komínové stříšky jsou vyrobeny z ocelového plechu o síle 1.

Komínová stříška SCHIEDEL UNI FINAL. Ochranné stříšky na komínový průduch, které brání zatékání dešťové vody do komína. Tato funkce není z pohledu vlastního komína nezbytně nutná.


Zakrývací hlavice (Meidingerova hl.) tl. Pevná konstrukce, kvalitní materiál jsou zárukou dlouhé životnosti. Nabízíme Vám stříšky do komína.


Zde najdete komínovou stříšku v provedení z nerezu, mědi nebo pozinkovaného plechu s práškovou barvou. Pro dlouhou životnost komínu a omezení vlivu povětrnostních vlivů počasí je dobré komín chránit stříškou.

Slouží k ochraně kouřovodu proti zatékání a snižují možnost ucpání průduchů volným pádem napč. Kvalitní nerezová komínová stříška s kulatou prodlouženou vsuvkou - se. Kvalitně zpracovaná komínová stříška, tak aby nezhoršovala funkci komínu a. Napoleon představuje jednu z možných variant ukončení komínu. Výhodou je jednoduchá montáž použitím čtyř šroubů a hmoždinek k upevnění na krycí. Jedná se o nerezovou hlavici HUBO - nástavec se čtyřmi lamelami a zasouvacím hrdlem. Hlavice je velice oblíbená pro svůj. Kvalitní komínové stříšky nerez, komínové hlavice, návleky, prstence a krycí desky pro obezdění.


Nerezová stříška je určena pro překrytí komínu a chrání komín před deštěm a sněhem. Naše firma Ladislav Škaryd - Dřevokov začala na základě vysokých poptávek prodávat moderní celonerezové komínové stříšky ve třech. Zastřešením komínu předejdete zničení plynových kotlů v důsledku vlhkosti, zatékání a dýmu uvnitř domu. Rozměr komínové hlavy je 45x45cm. Nerezové provedení, dodáváme velikostí komínových stříšek Napoleon. Jsou vyráběny bodovým svařováním.


Aktuální katalog firem v kategorii komínové stříšky Hlavní město Praha. Vyrábíme rozměrů komínových stříšek. Vedle kominictví a čištění komínů také vyrábíme komínové stříšky, komínové napoleony a stříšky na komín. KOMÍNOVÁ STŘÍŠKA průměr 250mm - NEREZ.

Kvalitní zinkové hlavice a stříšky proti vniknutí deště či sněhu do komína. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Komíny Florian - Továrna na komíny.


Kompletní servis v oblasti komínové techniky. Váš odkaz je na stříšku nad větráním, která nemůže odpovídat požadavkům na komínové stříšky. Jednak bude svým tvarem zadržovat a vracet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky