pátek 18. května 2018

Olejový radiátor nebo přímotop

Elektrokotel, nebo olejové radiátory ? Doporučení přímotopů nebo el. Olejové přímotopy ELKA a doporučení výkonu těchto. Další výsledky z webu forum.


Vyplatí se olejové radiátory?

Jsou šetrné při spotřebě energie, jedná se však o přímotop. Díky širokému výběru příslušenství lze upevnit na stěnu nebo jen tak do prostoru. Je vám na chatě nebo v koupelně zima?


Pro jak velké místnosti jsou přímotopy a olejové radiátory určeny? Olejový radiátor se vám bude více hodit pro delší používání, a navíc se. Jaky mám vybrat typ přímotopu pro pokojík m2? Mohu zapojit dva olejové radiátory do jedné krabice pro.


Co je lepší volba přímotop nebo elektrokotel?

Pořád váhám zda koupit OLEJOVÝ nebo ELEKTRICKÝ panelový. Nezapomeňte ani na příslušenství, jako je časovač nebo ochrana proti přehřátí. Drží olejový radiátor nějakou dobu po vypnutí proudu teplo?


Vidím v tom výhodu před přímotopem. Díky za informace, ale sama nevím. Lidé ho využívají především na svých chatách či chalupách nebo v dalších. Teplovzdušný ventilátor, tepelný konvektor nebo také zářiče – ať už halogenové nebo.


Jinou alternativou jsou ještě olejové radiátory. Srovnání topných systémů: Infratopení, přímotop a další. Kamarádka mi přivezla dva olejové radiátory. Každý spotřebič přes něj připojím třeba na den, týden nebo měsíc.


Ovšem občas se prostě nikomu nechce jít zatopit, nebo už to nemá smysl protože za hodinky třeba. Kolik protopí přímotop, konvektor, olejový radiátor, atd. Teplý fén – teplovzdušné konvektory ( přímotopy ) a ventilátory.


To, zda si vyberete elektrický olejový radiátor, infračervený teplomet nebo přímotop, který fouká teplý vzduch, necháme na vás. Nemam tam ani komin,ani plyn,takze zbyva jen el,nebo i jina moznost? Včera jsem také vyměnila elektrický přímotop za olejový radiátor.

V období jara,podzimu nebo i léta je v místnostech (3x4m). Zda si koupit přímotop, který fouká teplý vzduch, nebo elektrický olejový radiátor . IQ Line Touch s digitálním. Nejdůležitějším prvkem celého zařízení je topné těleso, které se stará o samotné vytápění. Nabízíme náhradní díly a topná tělesa do přímotopů a infrazářičů.


Dodáváme termostaty do přímotopů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky